Семеен хотел ВАРОША 2003  itemprop=

Семеен хотел ВАРОША 2003

рад Ловеч е разположен в Предбалкана. Живописната му природа се допълва от преминаващата през града река Осъм. Гордо над града се простира крепостта Хисар и величествено се издига паметника на националния герой Левски. В тяхното подножие се е разпрострял
Ловеч, кв. Вароша, ул. Иван Драсов 23





рад Ловеч е разположен в Предбалкана. Живописната му природа се допълва от преминаващата през града река Осъм. Гордо над града се простира крепостта Хисар и величествено се издига паметника на националния герой Левски. В тяхното подножие се е разпрострял старият град Вароша, който ни връща в отдавна отминали времена. В Ловеч се намира и единствения по рода си на Балканския полуостров Покрит Мост на Колю Фичето. СЕМЕЕН ХОТЕЛ ВАРОША 2003 се намира в в стария град, на брега на река Осъм и на 200 м от Покрития мост. Хотелът разкирва панорама към всички забележителности на града, както през деня, така и през нощта и позволява в уютна и спокойна среда да се насладите на Вашата ваканция или да се отдадете на почивка след тежък работен ден. Хотелът разполага с 10 двойни стаи и 1 апартамент, които са със самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор, минибар, локално парно отопление, интернет. Луксозните стаи и апартаментът предлагат камина и хидромасажна вана. Механа и лятна градина с отлична българска кухня ще допълни удоволствието от гостуването Ви.

Семеен хотел ВАРОША 2003 - отрасли:


Хотели, Хотели три Звезди,

Мнения за Семеен хотел ВАРОША 2003


The company has no review.

Напиши мнение за Семеен хотел ВАРОША 2003


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.