Ти Ейч Би Дистрибюшън - Вижте още

Ти Ейч Би Дистрибюшън

Ти Ейч Би Дистрибюшън е модерна дистрибуционна фирма, която винаги е търсила и ще продължава да търси практичните решения за своите клиенти и партньори. Ние сме гъвкава организация, работеща в динамична среда, в която нашият екип се учи и обогатява ежедневно с нови познания и практически
Дистрибуция на редица успешни международни марки продукти за почистване и поддържане на дома и градината.

www.tophomebrands.com


Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да ви съобщим, че фирма Глобол България има ново име - Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД (TopHomeBrandsDistribution). Новото име изцяло съответства на дейността ни, която през годините се разрастна до национална дистрибуция на редица успешни международни марки продукти за почистване и поддържане на дома и градината. Целта ни и за в бъдеще остава да бъдем ваш доверен доставчик на качествени продукти от топ европейски марки.

Ти Ейч Би Дистрибюшън
Продукти:

 • Инсектициди;
 • Електрически уреди против насекоми и гризачи;
 • Почистващи препарати;
 • Козметика;
 • За градината;
 • Домашни потреби;
 • Бои за дрехи;
 • Аксесоари за баня и WC;
 • Разпалващи средства;
 • Препарати за съдомиялни;
 • Други

Дистрибуция на редица успешни международни марки продукти за почистване и поддържане на дома и градината.
За нас:

Визия

Ти Ейч Би Дистрибюшън е модерна дистрибуционна фирма, която винаги е търсила и ще продължава да търси практичните решения за своите клиенти и партньори. Ние сме гъвкава организация, работеща в динамична среда, в която нашият екип се учи и обогатява ежедневно с нови познания и практически опит в областта на дистрибуцията, логистиката и търговията със стоки за бита.

Фирма "Ти Ейч Би Дистрибюшън" е официален вносител и представител за България на марките HEITMANN, Poliboy, Claro, Creme 21, Floraline, ISOTRONIC и др."

Нашата визия е насочена към възможността да задоволяваме винаги потребностите на клиентите ни към едно по–чисто, по-модерно и по-практично домакинство.

Дистрибуция на редица успешни международни марки продукти за почистване и поддържане на дома и градината.
Мисия

 • Да предоставяме на нашите клиенти продукти и търговски услуги с най-високо качество.
 • Да изграждаме стабилни, дългосрочни взаимоотношения с бизнес партньорите си.
 • Да създаваме среда, която вдъхновява за отлични постижения във всичко, което правим.
История

Създадена през 1997 год. като дистрибуционна компания "Глобол България" ООД фокусира своята дейност върху дистрибуцията на инсектициди, почистващи препарати и ароматизатори. С годините благодарение на усилията на целия екип от служители и дистрибутори "Глобол България" ООД разширява своята дейност и в направления като дистрибуция на торове, почвени и тревни смески, козметика и домакински потреби.

За нас:

Организация

В отделите на фирмата - управление, финаси, маркетинг и логистика работят млади, но опитни и амбициозни сътрудници.

Дистрибуция на редица успешни международни марки продукти за почистване и поддържане на дома и градината.
Дистрибуция

През 1998 е изградена широка мрежа от дистрибутори и търговски представители в цялата страна, която непрекъснато се разширява и утвърждава. Днес стоките на Ти Ейч Би Дистрибюшън достигат до 5000 точки в цялата страна. Продуктите ни се доставят във всички търговски вериги у нас : Metro, Billa, Kaufland, Praktiker, Mr. Bricolage, Hit, BulMag, Фантастико, CBA, Baumax, Elitis, Masterhaus, Bauhaus, КРЕЗ, TeMAX и др. , както и в повечето аптеки и дрогерии из страната.

Ти Ейч Би Дистрибюшън разполага с основен Онлайн магазин - www.tophomebrands.com, в които са налични всички предлагани от фирмата продукти. Стоките, могат да бъдат поръчани от всяка една точка на страната и доставени до 2 работни дни. За поръчки са отворени и собствени брандови Онлайн магазини: www.simplicol.bg – текстилни бои; www.lotusgrill- bulgaria.com - преносими грил-барбекюта; www.isotronic-bulgaria.com - електронни устройства срещу вредители и www.home-bulgaria.com- домакински потреби.

През 2022 Ти Ейч Би Дистрибюшън добави към представителният си фирмен сайт - www.thbd- bg.com и B2B платформа за търговци.

Логистика, транспорт

Доставките на стоки до нашите клиенти осъществяваме както с помощта на спедиторски фирми, така и със собствен транспорт.

Защо сме предпочитани от нашите клиенти?

Съчетанието от качествени стоки, отлична организация по доставките и добро обслужване на нашите клиенти, прави фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън предпочитан търговски партньор.

www.tophomebrands.com

Видео от Ти Ейч Би Дистрибюшън


Waschmaschine reinigen BGR - видео 1

POLIBOY: The Silver Care in action - видео 2

Мнения за Ти Ейч Би Дистрибюшън


The company has no review.

Напиши мнение за Ти Ейч Би Дистрибюшън


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.