Печатница Вини 1837  itemprop=

Печатница Вини 1837

Дейността на Печатница Вини 1837 е съсредоточена в предпечат и офсетов печат - отпечатване на книги, списания,вестници рекламни материали и др. Разполагаме с машини и екипировка, позволяващи ни да предлагаме на клиентите си качествени продукти, изработе
София, ул. Арх. Петко Момчилов № 4





Печатница "Вини 1837" Дейността на фирмата е съсредоточена в предпечат и офсетов печат - отпечатване на книги, списания,вестници рекламни материали и др. Разполагаме с машини и екипировка, позволяващи ни да предлагаме на клиентите си качествени продукти, изработени в кратки срокове и на най-конкурентни цени. Работим с рекламни агенции и издателства от цялата страна. Благодарение на традициите в тази дейност ние удовлетворяваме изискванията на нашите клиенти. За нас най-важното е клиентът да остане доволен. При проявен интерес от Ваша страна не се колебайте да ни потърсите! Услуги Предпечат - Набор; Сканиране; Страниране; Електронен монтаж; Графичен дизайн; Цветоотделяне; Генериране на PostScript файл; Електронен трансфер на данни чрез електронна поща; Художествено оформление на корици; Редактиране на текст Офсетов печат - Листов офсетов печат върху двустранно хромови хартии. Разполагаме с две машини с размери на печат 34х49 см. и една машина Dominant с размери на печат 48х66 см. Ситопечат - върху хартия, върху текстил. Книговезки услуги - Рязане; Сгъване; Набиране и подлепване; Каширане; Ламиниране; Щанциране; Нестандартни услуги; Разполагаме с две сгъвачки Polygraph, термолепачна машина и две шивачни машини. Дигитална фотография и обработка - качествено заснемане на обекти, необходими за оформление на поръчаните от Вас печатни материали.

Мнения за Печатница Вини 1837


The company has no review.

Напиши мнение за Печатница Вини 1837


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.