Десико - Вижте още

Десико

Фирмата е основана през 1993 година в гр. Бургас. Като предмет на дейността са фойерверки, зари, пиротехника, пироспектакли, декорация, търговия на карнавални стоки, парти артикули, балони. Фирмата ни е лицензирана за проектиране и изпълнение на илюминационни шоута с професионални

Всичко за Вашето парти
фойерверки, зари, пиротехника и пироефекти, парти артикули за всеки повод и всеки вкус, организиране на сватбени тържества и рожденни дни, украси за всякакви поводи, карнавални костюми, балони и още много.

ДесикоДесико

Фирмата е основана през 1993 година в гр. Бургас. Като предмет на дейността са зари, пироспектакли, декорация, търговия на карнавални стоки, парти артикули, фойерверки, балони.

Фирмата ни е лицензирана за проектиране и изпълнение на илюминационни шоута с професионални фойерверки. Ние работим с висококачествени пиротехнически изделия. Първостепенно значение за нас е безопасността на хората.

Имаме клиенти, които ни се доверяват дълги години, което е най-добрия показател за коректността, професионализма и желанието ни всеки път да представим нещо различно с което да ги изненадаме приятно.

Екипът ни е от професионалисти, които знаят как да развихрят въображението ви, да ви доставят радост и същевременно да се погрижат всички пироспектакли и зари да протекат абсолютно безопасно.

Зари и пироефекти, Пироспектакли:
Десико Десико Десико Десико Десико Десико Десико Десико

Нашата мисия е да творим и създаваме емоционални пиротехнически спектакли. Всяка заря създадена от нас е уникално пиротехническо изживяване. Огъня е очарователен, той няма ограничения, той поглъща нашите сърца.

А за любителите на пиротехнически изделия, предлагаме на едрови и дребнови цени богат асортимент от фойерверки в нашите магазини в Бургас.

Фойерверки:
Десико
 • Римски свещи
 • Пиро-батерии
 • Ракети
 • Фонтани
 • Пиратки
 • Бенгалски огън и конфети

Услуги:

ДЕСИКО предлага голямо разнообразие от продукти за вашето детско парти, фирмени партита, откриване на нови обекти, сватбени тържества, рожден ден, презентации, новогодишни партита.

Декорации

Зари и пироспектакли

Детски рождени дни

Сватбени тържества

 • Десико
 • Десико
 • Десико
 • Десико
 • Десико

Балони

Балони и сладолед обича всеки. Те са красиви спомени на нашето дество и весело изживяване, подходящо за всяка възраст. Работим с най-добрите марки балони Qualatex и гарантираме високото им качество.

Парти артикули

Никое парти не бива да се провежда между 4 голи стени. Доброто настроение се гарантира както от участниците, така и от обстановката. За това ДЕСИКО ви предлага, разнообразни възможности да украсите по подходящ начин вашето събитие.

Костюми

Нашата мисия е да творим и създаваме емоционални пиротехнически спектакли. Всяка заря създадена от нас е уникално пиротехническо изживяване.

Карнавални маски, домина и шапки

При нас можете да намерите карнавални маски, домина, шапки и всичко необходимо за вашия карнавал, маскарад или венициански бал.

Перуки

Перуки с които можете да влезете в ролята на Пипи, Клеопатра, Луцифер, Рапунцел, Ангел, Клоун, Пират и много други.