Компас  itemprop=

Компас

Фирма Компас е утвърдена, като надежден и предпочитан партньор в организирането на партита. Има лиценз за употреба на професионална пиротехническа техника. Предлага печат на балони и украса за Вашето парти. Фирмата разполага с обучени декоратори в 17 града на територията на Република
София, бул.Цариградско Шосе 113а,ет.2(сградата на печатница "Лито" Б

Офис Търговище ул. Никола маринов 5 0601 / 8 41 28 0601 / 6 68 55   Магазин Търговище ул. Братя Миладинови 31 магазин 14 0601/ 6 39 40 Фирма ЕТ КОМПАС - ТИХОМИР ТАНЧЕВ е на пазара вече 20г. и е утвърдена като надежден и предпочитан партньор. Последвайте ни в facebook/pechatnica.baloni      Дейността на фирмата е свързана с: Печат върху балони; Балони Фолио балони Латексови балони Отпечатани балони Декори от балони; Сватбени декори Декори за Рождени дни и Юбилей Корпоративни Събития Свети Валентин Коледа и Нова година Фойерверки - зари; Продажби на едро; Аксесоари за балоните; Дръжки за балони Панделки за балони Парти артикули Носове Костюми Бенгалски огън Фонтани за торта Свирки Шапки Домина Надписи Хартиени гирлянди Лампиони Розетки Конфети Фирмата разполага с обучени декоратори в 17 града на територията на Република България; Провеждане на курсове за обучение на декоратори;      Философия В основната политиката на фирмата е заложена концепция: Високо качество и коректност, точност при изпълнение на поръчките; Гъвкави, изгодни и атрактивни цени (печалба главно от оборота, а не от цените); Разширяване и обогатяване формите на обслужване на клиентите; Подпомагане повишаване на имиджа и ръста на бизнеса на своите клиенти; Висок професионализъм и култура на обслужване;      Услуги Печат върху балони Печат на балони с лого за фирмени събития, тържества сватби и частни партита. Декори от балони Изработка на декори от балони съобразени с интериора и екстериора по проект на клиента и по наши разработки Фойерверки - зари Професионално пиротехническо шоу. Фирмата притежава лиценз за употреба на професионална пиротехника за цялата страна. Аксесоари за балони Продажба на балони, аксесоари за балони и парти артикули произведени от нас. Курсове за обучение на декоратори Подготовка на декоратори за изработка на декори.          

Офиси на Компас

Компас

Компас - Магазин Търговище

Фирма Компас е утвърдена, като надежден и предпочитан партньор в организирането на партита. Има лиценз за употреба на професионална пиротехническа техника. Предлага печат на балони и украса за Вашето парти.
Търговище, ул. Братя Миладинови 31, магазин 14

0601 / 6 39 40
Компас

Компас - Офис Търговище

Фирма Компас е утвърдена, като надежден и предпочитан партньор в организирането на партита. Има лиценз за употреба на професионална пиротехническа техника. Предлага печат на балони и украса за Вашето парти.
Търговище, Ул. Никола Маринов 5

0601/ 8 41 28; 0601/ 6 68 55