Полимат - Вижте още

Полимат

Фирмата е основана през 1995 г. като официален представител на фирма “KLINGER” - Австрия. За времето на своето съществуване фирма ПОЛИМАТ ООД, успя да се наложи като надежден партньор на фирми в областта на енергетиката, химическата, нефтопреработвателната промишленост.
Полимат

Полимат
Голямо разнообразие от бутално-шибърни вентили, сферични кранове, бътерфлай клапи, нивопоказателни колонки, безазбестови уплътнителни материали и др.

Полимат Полимат Полимат

За нас:

Фирмата е основана през 1995 г. като официален представител на фирма “KLINGER” - Австрия.
За времето на своето съществуване фирма “ ПОЛИМАТ” ООД успя да се наложи като надежден партньор на фирми в областта на енергетиката, химическата, нефтопреработвателната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.


Полимат

Арматура

Сферични кранове с мембранна уплътнителна система; бутално-шибърни вентили за пара и други флуиди с уникална уплътнителна система – патент на Klinger от 1922 година; неразглобяеми сферични кранове за топлопреносни мрежи; клапи „Бътерфлай” – с гумен маншон, двуексцентрични и триексцентрични; Манометрични и индикаторни кранове, различни модификации.
Полимат

Нивопоказателни колонки

Нивопоказателните колонки се използват за следене на нивото в парните котли и на флуида в съдове от химическата промишленост. Специална модулна система позволява подбор на колонки за всяко междуфланцово разстояние. Свързващата арматура на колонките към съда е със специална уплътнителна система. Качествена защита за прекъсване на флуида при счупване на стъклото.
Полимат

Наблюдателни стъкла

Наблюдателни стъкла за разнообразни приложения, предлагани в комплект с два броя гарнитури. Рефлекционни и транспарентни стъкла от закалено боросиликатно стъкло, за наситена и прегрята пара и процеси с различни температура и налягане. Кръгли наблюдателни стъкла за химическата и фармацевтичната индустрии.

Полимат

Уплътнителни материали

Разнообразна гама от безазбестови уплътнителни материали от арамидни влакна с незалепващо покритие и графит с вложка от неръждаема стомана, които са приложими в различни среди – пара, газове, масла, горива, химикали и др. за налягане до 130 bar и температура до 550°С. На склад разполагаме с различни типове и дебелини, както и с готови гарнитури.
Полимат

Специални гарнитури

Производство на Klinger в Англия и Германия. Спирално-навитите гарнитури, гребеновидните гарнитури, пръстеновидните уплътнения и др. са предназначени за по-специфични приложения и се препоръчват при екстремно високи температура и налягане.
Полимат

Машинки за изрязване на гарнитури

Електрически и ръчни уреди за изрязване на уплътнителни материали, позволяващи качествена изработка на кръгли гарнитури.
Полимат

Арматура за газ

Предлагаме на Ваше разположение сферични кранове за газ в размери от DN 10 до DN 800, с пълен проход или намален (редуциран проход), със заварени връзки съгласно EN (DIN) и GOST стандарти, а също и с фланцови или резбови връзки. Задвижването може да бъде с ръчен лост, електрически или хидравличен задвижващ механизъм.
Полимат

Арматура за високо налягане

Фирма „Полимат“ ООД предлага на Вашето внимание широка гама от арматура за високо налягане. Компанията разполага с високо квалифицирани специалисти, които са готови да ви помогнат в избора на вашата арматура за високо налягане.
Полимат

Компенсатори

Компенсаторите се използват при тръбопроводи за поемане на линейни разширения, за високотемпературни приложения като пара и при необходимост от абсорбирането на движения или вибрации. Разнообразието от конструктивни изпълнения и материали позволява използването им в различни условия, тръбопроводи и др.

www.polymat-bg.com

Мнения за Полимат


The company has no review.

Напиши мнение за Полимат


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.