Полимат - Вижте още

Полимат

Фирмата е основана през 1995 г. като официален представител на фирма “KLINGER” - Австрия. За времето на своето съществуване фирма ПОЛИМАТ ООД, успя да се наложи като надежден партньор на фирми в областта на енергетиката, химическата, нефтопреработвателната промишленост.
Полимат

Полимат
Голямо разнообразие от бутално-шибърни вентили, сферични кранове, бътерфлай клапи, нивопоказателни колонки, безазбестови уплътнителни материали и др.

Полимат Полимат Полимат

За нас:

Фирмата е основана през 1995 г. като официален представител на фирма “KLINGER” - Австрия.
За времето на своето съществуване фирма “ ПОЛИМАТ” ООД успя да се наложи като надежден партньор на фирми в областта на енергетиката, химическата, нефтопреработвателната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.


Полимат

Арматура

Сферични кранове с мембранна уплътнителна система; бутално-шибърни вентили за пара и други флуиди с уникална уплътнителна система – патент на Klinger от 1922 година; неразглобяеми сферични кранове за топлопреносни мрежи; клапи „Бътерфлай” – с гумен маншон, двуексцентрични и триексцентрични; Манометрични и индикаторни кранове, различни модификации.
Полимат

Нивопоказателни колонки

Нивопоказателните колонки се използват за следене на нивото в парните котли и на флуида в съдове от химическата промишленост. Специална модулна система позволява подбор на колонки за всяко междуфланцово разстояние. Свързващата арматура на колонките към съда е със специална уплътнителна система. Качествена защита за прекъсване на флуида при счупване на стъклото.
Полимат

Наблюдателни стъкла

Наблюдателни стъкла за разнообразни приложения, предлагани в комплект с два броя гарнитури. Рефлекционни и транспарентни стъкла от закалено боросиликатно стъкло, за наситена и прегрята пара и процеси с различни температура и налягане. Кръгли наблюдателни стъкла за химическата и фармацевтичната индустрии.

Полимат

Уплътнителни материали

Разнообразна гама от безазбестови уплътнителни материали от арамидни влакна с незалепващо покритие и графит с вложка от неръждаема стомана, които са приложими в различни среди – пара, газове, масла, горива, химикали и др. за налягане до 130 bar и температура до 550°С. На склад разполагаме с различни типове и дебелини, както и с готови гарнитури.
Полимат

Специални гарнитури

Производство на Klinger в Англия и Германия. Спирално-навитите гарнитури, гребеновидните гарнитури, пръстеновидните уплътнения и др. са предназначени за по-специфични приложения и се препоръчват при екстремно високи температура и налягане.
Полимат

Други

Ръчни и електрически машини за изрязване на гарнитури, които са компактни и лесни за употреба, инструменти за ремонт на бутално-шибърни вентили, лубриканти, екстрактори за набивки, резервни части и други аксесоари за предлаганите от нас изделия.

www.polymat-bg.com