G-tools LTD - Вижте още

G-tools LTD

G-Tools произвежда и търгува с всякакви видове резервни части за електротелфери и подемно-транспортна техника.Фирмата се намира в град Габрово, най-големият производствен център на електротелфери.G-Tools разполага с всякакви видове части за електротелфери - Големи складови наличности!
Габрово, ул. Л. Каравелов 11,вх. Б,ет. 1,ап. 1

G-tools LTDG-tools LTDG-tools LTD
За нас

Търговска фирма G-Tools, произвежда и търгува с всякакви видове резервни части за електротелфери и подемно-транспортна техника. Фирмата се намира в град Габрово, най-големият производствен център на електротелфери. G-Tools разполага с всякакви видове части за електро-телфери! Големи складови наличности! Предлагаме доставка и монтаж на качествени продукти и сервизна дейност за тях. Продуктите и услугите ни отговарят на европейските и международни стандарти за качество и сигурност.

Търговска фирма G-Tools Ви предлага страхотен баланс между качество и цена на своите продукти. Моделите варират от двеста и петдесет килограма до 52 тона капацитет. Телферите са многофункционални, което ги прави подходящи за повечето приложения. Моля свържете се с нас, когато имате нужда от резервни части за подемно-транспортна техника или услуги по отстраняване на неизправности.

G-tools LTD G-tools LTD G-tools LTD G-tools LTD G-tools LTD G-tools LTD

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?