Областни градове

ЛИФТА ГРИЙН ТЕХНОЛЪДЖИ ЕООД има за цел да предложи качествени продукти и услуги на своите клиенти.Основната дейност на фирмата е продажба и сервиз на машини и оборудване за дърводобив и дърво преработване. Началото бе поставено през 2010 г.

G-Tools произвежда и търгува с всякакви видове резервни части за електротелфери и подемно-транспортна техника.Фирмата се намира в град Габрово, най-големият производствен център на електротелфери.G-Tools разполага с всякакви видове части за електротелфери - Големи складови наличности!

Eлмac Бългapия OOД e фиpмa в ceлo Mиpoвянe, coфийcкa oблacт, кoятo пpeдлaгa мнoгo бoгaтa гaмa oт acaнcьopи, кpaнoвe и пoдeмни мexaнизми. От 2005 г. насам, в резултат на инвестиции в производствени съоръжения, фирма Елмас произвежда мостови кранове под лиценз на DEMAG.

Основен лидер в конфекционирането и изработката на профилни транспортни ленти, асемблирането на редуктори Motovario и производството на пластмасови нестандартни детайли, предназначени предимно за сферите на бутилиращата и хранително-вкусовата промишленост.

Лифтcтрой ООД разполага с екип от специалисти с дългогодишен стаж (над двадесет години) в монтажа и експлоатацията на въжени линии. Екипът притежава нужната правоспособност, квалификация и професионализъм при монтажа и експлоатацията на всички видове въжени линии.

Магнитна дефектоскопия на стоманени въжета, монтирани на пътнически и товарни линии, ски-влекове, шахтни подемни машини, кранове и др. Заплитане на въжета. Ремонт на пътнически въжени линии и ски-влекове. Ремонт на мостови и козлови кранове.

Проектиране, производство, строителство и монтаж по технология на френската фирма "ПОМАГАЛСКИ" на лифтове, въжени линии и ски мле

Фирма АЛЕКС МЕЧКОВ ООД се занимава с търговско представителство и посредничество при доставката на машини и съоръжения за туризма: - Лифтове на фирма Допелмайер / Doppelmayr; - верижни машини за обработка на снежни писти Пистен Були / Pisten Bully на

Собствено производство на водни пързалки "rolba", сухи и водни детски пързалки, люлки, катерушки и детски кътове. Фирмата работи с екологично чисти материяли.

Фирма ЕНКОРЕКТ ЕООД е официален вносител за Българияна лифтове и платформи, както и на висококачествени холандски рампи за автомобили и микробуси.

EWC Group фокусира своето внимание основно върху дейността на зимните курорти и планински селища с бъдещ потенциал за развитие на планински туризъм. Предлагайки машини за обработка на ски писти, системи за производство на сняг, лифтови съоръжения, системи за електронен достъп, комунална и строителна техника и други свързани с бранша оборудване и услуги, ние притежаваме партньорски пул от голям брой компании, доставяйки техните state-of-the-art продукти и технологии, адаптирайки ги към конкретните нужди и въ

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?