Юкон ООД  itemprop=

Юкон ООД

Юкон ООД е създадена през 1996 година. В продължение на дванадесет години ние работим на българския пазар стремейки се да запазим качествата си на добри изпълнители и старейки се да задоволим вашите нужди. Производственият капацитет на фирмата е - 50 000
Кюстендил, с. Пиперков чифлик, ул. "Сухата река" 3

Юкон ООД е създадена през 1996 година. В продължение на дванадесет години ние работим на българския пазарстремейки се да запазим качествата си на добри изпълнители и старейки се да задоволим вашите нужди. Производственият капацитет на фирмата е - 50 000 слотерни, 45 000 щанцови и 10 000 каширани опаковки за 8-часов работен ден. Нашата фирма е оторизиран представител за хартиени пликове за Югозападна България на фирма Омпак ЕООД, Димитровград. Продукти Фирмата предлага широк асортимент кутии за обувки, детски играчки, пица, каси, тави и др., също предлага и машини за опаковки (кашони и кутии). Разнообразието от щанцови опаковки, които предлагаме могат да бъдат оформени по желание на клиента. Произвеждаме и каширани опаковки. Слотерни опаковки - всички видове и размери кашони. Производственият процес включва дизайн на опаковката, предпечатна подготовка и печат. Фирмата предлага също хартиени торби, тип пликове за хляб и хлебни изделия, бързо хранене, кетъринг, плодове и зеленчуци, аптеки и козметика и др. Материали Велпапето е опаковъчен материал с неограничени възможности. Той е лек, същевременно устойчив и евтин от икономическа гледна точка. Опаковките от велпапе са естествена част от нашето ежедневие. Опаковките от велпапе се произвеждат на BHS машини, с ефективна ширина 2450 мм като смонтира няколко пласта и вълнообразния материал с лепило. Тестлайнерите и белите, мраморни и кафяви повърхности се използват за различните слоеве, с тегло на повърхността 125-175 г/м. Вълнообразните слоеве от тип Б, С и Е са с тегло на повърхността 90-150 г/м. Комбинацията от материали се използват в зависимост от изискванията за производство на опаковката. Видове велпапе според типа на вълната: 2-пластно велапапе, 3-пластно велапапе, 5-пластно велапапе.

Мнения за Юкон ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Юкон ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.