Списание Хранително Вкусова Промишленост  itemprop=

Списание Хранително Вкусова Промишленост

Списание ХВП е единственото специализирано месечно научно-приложно издание, насочено към всички сфери на отрасъла. Издава се със съдействието на Българската асоциация за хранителна и питейна индустрия и Съюза по хранителна промишленост.Наред с производствените и научни теми, списанието
Директор: Доц. д-р Георги Джатов - e-mail: info@fpim-bg.org Гл. редактор: Петко Делибеев - e-mail: info@fpim-bg.org Редактор: Катя Джатова - e-mail: kjatova@abv.bg Реклама: Виолета Георгиева - e-mail: fpim_adv@abv.bg Списание “Хранително-вкусова промишленост” е единственото специализирано месечно научно-приложно издание, насочено към всички сфери на отрасъла. Издава се със съдействието на Българската асоциация за хранителна и питейна индустрия и Съюза по хранителна промишленост към Федерацията на научно-техническите съюзи. Наред с производствените и научни теми, списанието публикува информация за актуални промени в законодателството и нормативната база у нас и в институциите на Европейския съюз, отнасящи се до отрасъл хранително-вкусова промишленост, възможностите за кредитиране и подпомагане на малкия и средния бизнес, стандарти и изисквания към търговските вериги, програми и проекти на ЕС, световните тенденции в отрасъла (здравословни продукти, био храни, иновации). Публикуваните научни разработки се реферират в международни справочници и бази данни, като: FSTA (Food Science and Technology Abstracts) - база данни с резюмета на научни разработки в областта на хранителната промишленост, AGRIS - база данни с резюмета на научни разработки в областта на земеделието и преработвателната промишленост, CAB Abstracts - база данни с резюмета на научни разработки в областта на земеделието и храните. Списанието се разпространява само чрез абонамент във производствени фирми, браншови организации, научни институти, търговски вериги, министерства и държавни институции. Списание “ХВП” е медиен партньор на Международен панаир – Пловдив; “Виа Експо” ООД, организатор на изложенията Balkan Food & Drinks и Balkan Pack; “Булгарреклама”, организатор на международните изложения “Салон на виното”, “Светът на млякото” и др.; Montgomery International Ltd. - международни изложения за храни, напитки и обслужване; CMP Information – международни изложения за хранителни ингредиенти, които се провеждат във Великобритания, Германия, Индия, Китай, Полша, Русия, Тайланд, Унгария, Чехия; на ЭКСПОФОРУМ – Минск, Белорусия за изложенията “Светът на опаковката”, “Вино, напитки, пиво”, “Ресторант и магазин” и др. Специални издания: - Притурка “Хранителна наука” - Годишник “Безалкохолни напитки” - Каталог “Хранителна и питейна индустрия в България” ТАРИФА - 2009 за публикуване на реклама и платени публикации в списание “Хранително-вкусова промишленост” Цели корици: Първа – 810 лв. Четвърта – 690 лв. Втора / Трета корица – 630 лв. Първа страница – 570 лв. Фирмено лого на първа корица (при възможност или с дългосрочен договор) – 420 лв. Реклама в тялото на списанието: Цяла цветна стр. –550 лв. Цяла ч/б страница –390 лв. ½ цветна стр. – 320 лв. ½ черно/бяла стр. – 250 лв. 1/3 цв. стр. – 270 лв. 1/3 черно/бяла стр. – 220 лв. ¼ цв. стр. – 250 лв. ¼черно/бяла стр. – 200 лв. Фолио, цветно – 950 лв. Фолио II корица/първа стр. –1000 лв. Рекламно каре за кв. см. - цветно – 2,30 лв. Рекламно каре за кв. см. - ч/б – 1,80 лв. Минимална рекламна площ 50 кв. см. “Бизнеспpавочник”: Информационно каре (35 кв.см.) – 50 лв. (При 3 карета в един брой – 110 лв.) Целогодишно участие: с едно каре –550 лв. Целогодишно участие: с три карета – 1200 лв. Бонус за целогодишно участие - безплатен абонамент за сп. ХВП Други форми: PR-материали – цветна страница – 420 лв. PR-материали – ч/б страница – 350 лв. Разпространение на готови рекламни материали чрез списанието – минимум 0,80 лв/бр. Рекламен банер (готов) в WEB-страницата на списанието – 90 лв. месечно Специализирана адресно-насочена реклама – по споразумение. Отстъпки: За брой публикации: 3 публ. – 5%; 6 публ. – 8%; 12 публ. – 12% Всички цени са без ДДС! Тарифата е валидна до 30. 06. 2009 г. Сладкарство (наръчник) Целта на наръчника е да систематизира познанията по технология на сладкарските изделия. За майсторите това ще един преговор на материала, а за начинаещите – възможност да се запознаят с основни класификации, понятия и характеристики, примерни рецептури и особености в приготвянето на сладкарски полуфабрикати и изработването на готовите изделия. Етикетиране и представяне на храните (наръчник) Съгласно законодателството в нашата страна всички храни и безалкохолни напитки, предлагани на потребителите предварително опаковани, задължително трябва да бъдат съпроводени с определена информация за състава и потребителските им свойства. Наръчникът е отлично помагало за всеки производител на храни и напитки.

Списание Хранително Вкусова Промишленост - отрасли:


Полиграфия, Опаковки, Издателска Дейност,

Мнения за Списание Хранително Вкусова Промишленост


The company has no review.

Напиши мнение за Списание Хранително Вкусова Промишленост


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.