Професионална Хигиена  itemprop=

Професионална Хигиена

П и П мениджмънт ЕООД е оторизиран вносител на професионална почистваща техника, професионални почистващи препарати, консумативи за почистване, резервни части и инструменти за почистване.
“П и П мениджмънт” ЕООД е оторизиран вносител на професионална почистваща техника, професионални почистващи препарати, консумативи за почистване, резервни части и инструменти за почистване.“П и П мениджмънт” ЕООД притежава НАССР сертификат. HACCP е съкратеното наименование на Hazard Analysis and Critical Control Points /Анализ на опасностите и контрол на критичните точки/. Това е Система за безопасно производство на хранителните продукти чрез анализ и контрол на биологичните, химичните и физическите рискове. Внедряването и сертифицирането на системата НАССР спомага за преодоляване на икономическите бариери, укрепване доверието на клиентите и повишаване на безопасността на хранителните продукти. Гамата от предлагани машини включва:Подопочистващи машини, камериерски прахосмукачки и водосмукачки, индустриални прахосмукачки и водосмукачки, машини за пране и подсушаване на килими и мокети, машини за полиране на подове, еднодискови машини, екстрактори, почистващи машини с седлово управление, пароструйки и водоструйки. От световните производители FIMAP, CLEANFIX, KLEEN PURGATIS и др.Гамата от предлагани резервни части включва:Хартиени торби за прахосмукачки, маркучи, тръби за прахосмукачки, четки и накрайници, двигатели и филтри за прахосмукачкиГамата от почистващи инструменти включва:Мопове от всякакъв вид, дръжки телескопични и обикновенни, санитарни и сервизни колички, предупредителни табели, преси,стъклочистачки и подочистачки от марката TTS, PULEX, LEWI и UNGER Всички тези продукти са необходимост за ежедневното почистване и хигиена на вашият хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда и т.н. Професионална почистваща техника Инструменти за почистване Мопове Колички Вани и съдове Други Професионални препарати за почистване Дозатори и дозаторни системи Цел на “П и П мениджмънт” ЕООД е не само търговията на професионални почистващи продукти, но и създаването на цялостни хигиенни системи.Ние предлагаме комплексно обслужване, за да удовлетворим Вашите хигиенни изисквания за всеки обект.

Мнения за Професионална Хигиена


The company has no review.

Напиши мнение за Професионална Хигиена


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.