Дизайнконсулт ИТ ЕООД  itemprop=

Дизайнконсулт ИТ ЕООД

Агенция за визуална комуникация и стратегически дизайн. VIP дизайн и изработка на уникален фирмен уеб сайт, печатна, дигитална или мултимедийна презентация, изграждане на корпоративна идентичност и визия. Бъдете уникални.
Пловдив, ул. Кн. Александър I Батенберг 1

Дизайнконсулт ИТ е агенция за визуална комуникация и стратегически дизайн, създадена от професионални дизайнери от италианската дизайнерска школа и специалисти в международния бизнес и мениджмънт, маркетинг консултиране и технически решения. Нашата структура е гъвкава и отворена, създадена за да действа по следният начин: Консултиране - креативност - дизайн Това означава че нашето консултиране започва с анализ на корпоративния имидж и след това създава най-подходящата комуникация, изготвена според нуждите на клиента, както един шивач би скроил дрехите ви „по мярка“. Действително нашият креативен процес придава специфична и уникална идентичност и комуникира изцяло предимствата и ценностите на една търговска марка, поддържани от всички видове медиа и носител. Нашите умения покриват всички насоки на рекламната комуникация: - WEB PUBLISHING - създаване на многофункционални уебсайтове с уникален персонализиран дизайн, неповторима и запомняща се визия отличаващи се от стандартните темплейти в уеб пространство, която да говори за вашият бизнес със стил и класа. - NEW MEDIA - комуникация чрез дигитален носител - интерактивни CD и бизнес презентации, анимация и кратки рекламни спотове - PRINTING - всички видове печатни рекламни материали за обществена комуникация от типа: рекламна брошура, дипляна, каталог, плакат, флаер, книга, периодични печатни издания, списания, както и фотография и илюстрации по зададена тема от клиента и др. За реализирането на крайният продукт сме избрали за наши партньори печатници с дългогодишен опит и модерни печатни бази, предлагащи всички видове печат - CONSULTING - нашите консултанти ще изберат най-подходящия начин за разпространението на рекламното ви съобщение, за да достигне до вашият таргет, ще ви предложат практически и финансови решения за развитието на вашата бизнес комуникация, ще се погрижат за вашата корпоративна идентичност и цялостна фирмена визия, защото за нашите резултати ще говори вашият успех. WE DESIGN YOUR BUSINESS.

Мнения за Дизайнконсулт ИТ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Дизайнконсулт ИТ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.