Гетхарт ЕООД   itemprop=

Гетхарт ЕООД

Фирмата се занимава с производство на всякакъв вид опаковки от велпапе на конкурентни цен
Севлиево, ул. Табашка 13

Фирмата се занимава с производство на всякакъв вид опаковки от велпапе на конкурентни цени.