Калванео 1583  itemprop=

Калванео 1583

Въстановена през 2005 марката Calvaneo 1583 отново е на разположение на любители и колекционери. Поставена в услуга на истинския любител и претенциозния колекционер, Calvaneo 1583 произвежда своите лимитирани серии прецизни времеизмервателни
София, св. Георги Софийски 54





Въстановена през 2005 марката Calvaneo 1583 отново е на разположение на любители и колекционери. Поставена в услуга на истинския любител и претенциозния колекционер, Calvaneo 1583 произвежда своите лимитирани серии прецизни времеизмервателни инструменти в Германия и Швейцария, използвайки само отбрани материали и прецизни автоматични механични и кварцово-аналогови механизми от водещи швейцарски или японски производители като ISA, Ronda, легендарните ЕТА, Seiko-Miyota и др. Три основни линии намират място в актуалната колекция: вдъхновяващи бужутерийни модели със злато и диаманти, луксозни спортни и изаящни автоматични модели.

Калванео 1583 - отрасли:


Часовници,

Мнения за Калванео 1583


The company has no review.

Напиши мнение за Калванео 1583


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.