Сигма ООД  itemprop=

Сигма ООД

СИГМА ООД е частна фирма с основна дейност в областите на контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процесите, компютърни информационни системи, компютърни системи за контрол, системи за сигурност и контрол на достъп, софтуерни приложения
СИГМА ООД е частна фирма с основна дейност в областите на контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процесите, компютърни информационни системи, компютърни системи за контрол, системи за сигурност и контрол на достъп, софтуерни приложения. Сигма ООД работи в различни области на промишлеността, включващи: енергетика, химическа индустрия, циментова индустрия, питейни и отпадъчни води, строителство и др. Подходът на компанията за разработване на ценово ефективни решения, осигурява високотехнологични приложения с оптимално съотношение между цена и изпълнение, като: - Измерване и обработка на сигналите от различните параметри на процесите; - Системи за управление; - Системи за контрол на процесите на основата на програмируеми контролери и разпределени системи; - SCADA системи; - Системи за диспечеризация; - Пожароизвестителни системи; - Системи за контрол на достъп; - Промишлени мрежи; - Локални компютърни мрежи; - Приложен софтуер и изграждане на бази данни; - Мултимедийни приложения.

Сигма ООД - отрасли:


Измервателна Техника,

Мнения за Сигма ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Сигма ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.