Фибротех ООД - Вижте още

Фибротех ООД

ФИБРОТЕХ ООД произвежда и продава широка гама изделия от стъклопласт, на базата на полиестерни и винил естер смоли, включително и смоли, предназначени за специални цели (устойчиви на химикали, UV стабилизирани, незапалим и др.).
фибротехфибротех стъклопластпродукти стъклопласт

За нас:

„ФИБРОТЕХ“ ООД произвежда и продава широка гама изделия от стъклопласт, на базата на полиестерни и винил естер смоли, включително и смоли, предназначени за специални цели (устойчиви на химикали, UV стабилизирани, незапалим и др.).

Стъклопластта е композитен материал на базата на синтетични смоли, подсилени със стъклени влакна.
Стъклопластта има много добри свойства, което го отличава от другите материали. Най-интересни са следните свойства:

 • Явява се конструктивен материал с високи якостни показатели и отлична химическа и износо устойчивост при сравнително неголямо относително тегло – 1,6 до 1,8 кг./дм3.
 • Има ниска топлопроводност, добра радио проницаемост, електро- и звукоизолационни свойства, добра атмосферна устойчивост.
 • В случай на счупване или повреда, може лесно да бъде ремонтиран.
 • Възможността за създаването на изделия с различни форми и размери.
 • Не се подава на корозия и е устойчив към въздействие на химически агресивни и неутрални среди (органични и неорганични течни и твърди вещества с кисел, алкален и неутрален характер, като: органични и неорганични киселини, основи, соли, нафта, морска вода и други.).
Продуктите на “ФИБРОТЕХ” ООД са:

 • Универсални, годни за многократна употреба.
 • Изключително здрави и износоустойчиви.
 • Висока надеждност –дълъг живот (над 15 години).
 • Леки по тегло.
 • нисък коефициент на линейно разширение
 • Лесно преносими без специално оборудване и лесно транспортируеми.
 • Превъзхождат многократно тежките, неудобни и подложени на корозионни процеси метални съдове.
 • Устойчивостта им спрямо химически реагенти позволява да бъдат изместени изделията, произвеждани от неръждаема стомана, хром – никелова стомана и д.р
 • Изделията могат да се комплектоват с допълнителни части и арматури по желание на потребителя.
 • Използваното от „ФИБРОТЕХ“ оборудване и технология на производство може да разгърнете пълния потенциал на използвания материал.


продукти стъклопласт
Продукти:

1. Стъклопластови резервоари:

Номиналния обем произвеждани резервоари са от 1м3 до 80м3. Всички резервоари са оборудвани с люк. Разположението и условния диаметър на работните фланци е по спецификация на клиента.
В зависимост от необходимия обем произвеждаме монолитни резервоари с плоско и торично сферично дъно с диаметър от 750 до 3000 мм.

2. Стъклопластови тръби:

С условен диаметър ( DN ) от 25 мм. до 650 мм. с максимална дължина от 12 000 мм. Също така имаме възможност да произвеждаме за конкретен случай колена, тройници, кръстосани преходи, седла, редукции, дъги с DN от 25 мм. до 3 000 мм. Тръбите и колената се изработват с фланцева връзка по DIN 2501 и с муфена връзка.

3. Стъклопластови вани:

Освен изброените изделия приемаме поръчки за изработване на изделия или съдове с различна сложност от стъклопласт работещи в агресивна или неутрална среда по предоставена техническа документация от клиента. Също така на място извършваме ремонт на стъклопластови съдове, монтаж на тръбопроводи и изделия, обличане със стъклопласт на метални галванични вани и други съоръжения където е необходимо защита от корозия и изолация от влага. Квалификацията на научно-техническия потенциал на фирмата, натрупания опит в периода на дългосрочната й специализация, позволяват продукцията на ФИБРОТЕХ ООД да отговаря по своите качества на съвременните европейски стандарти, което я прави търсена и перспективна на българския пазар.продукти стъклопласт

www.fibrotech-bg.com

Фибротех ООД - отрасли:


Гума, Пластмаси,

Мнения за Фибротех ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Фибротех ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.