Фотографско студио Монокъл  itemprop=

Фотографско студио Монокъл

Студио Монокъл се занимава с изработване на фотографски кадри предназначени да задоволят изискванията на съвременната модерна рекламна и фешън визия. Монокъл е емблема на новото мислене във визуалното въздействие. Целта ни е да разчупим стандартното
Студио Монокъл се занимава с изработване на фотографски кадри предназначени да задоволят изискванията на съвременната модерна рекламна и фешън визия. Монокъл е емблема на новото мислене във визуалното въздействие. Целта ни е да разчупим стандартното мислене за изпълнение на кадрите. Изискванията на Клиента са двигателната сила и критерия за свършена работа. Ако търсите изпълнител на "мръсната работа", нещо от което другите бягат и не желаят да свършат - ние обичаме главоблъсканиците и трудните казуси. Не се боим от работа. Не ни щадете!

Фотографско студио Монокъл - отрасли:


Реклама, Маркетинг, Фотографска Техника,

Мнения за Фотографско студио Монокъл


The company has no review.

Напиши мнение за Фотографско студио Монокъл


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.