Катинчаров и С-ие  itemprop=

Катинчаров и С-ие

Фирма КАТИНЧАРОВ И С-ИЕ е създадена през 1991 год като износител и вносител на електронни компоненти и уреди за всички промишлени отрасли. Задачите на нашате фирма включват не само своевременна доставка, но и предлагане на технически решения за различните случаи на приложение.
За нас Износител и вносител на електронни компоненти и уреди. Фирма "Катинчаров и Сие" е създадена през 1991 год като износител и вносител на електронни компоненти и уреди за всички промишлени отрасли. Задачите на нашите фирма включват не само своевременна доставка, но и предлагане на технически решения за различните случаи на приложение. Предлагаме изделия, които удовлетворяват конкретните нужди на клиентите с оптимално съотношение цена-качество. Продукти Архиватори Уреди за Влажност Уреди за Дебит Уреди за Налягане Уреди за Ниво Превключватели Уреди за Скорост на въздух Уреди за Температура Фирмата е изключителен представител и дистрибутор на: Negele –Anderson SMAR Dwyer Instruments Micronics-Greyline Pyropress Kinetrol Alcon, RGS Valves Kobold Messring Наши клиенти са предприятия от хранителновкусовата и фармацевтичната промишленост, енергетиката, химическата промишленост, добивната промишленост, отпадни води и ВиК, текстилната промишленост, машиностроене и др. Клиентите ни включват комапии като Софарма АД, Балканфарма АД, Биовет АД, Марица Изток 2, ЕНЕЛ Марица Изток 1, АЕЦ Козлодуй, НЕК и много други.

Мнения за Катинчаров и С-ие


The company has no review.

Напиши мнение за Катинчаров и С-ие


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.