Аудио Електроника  ЕООД  itemprop=

Аудио Електроника ЕООД

Фирмата е специализирана тясно в производство, монтаж и сервиз на домофонни системи със запазена търговска марка “AUDIO”. Със своята дейност фирмата затваря цикъла - производство, продажба, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз на домофонни системи AUDIO.
Варна, ул.Уста Кольо Фичето №3, ЗПЗ, бивш завод Ап.Савов

Аудио Електроника ЕОО Фирма Аудио Електроника ЕООД e приемник на ЕТ ПЕГ-59, която е основана през 1991 г. в гр.Варна. Със създаването си фирмата се специализира тясно с производството на домофонни системи със запазена търговска марка "AUDIO". За нас : Фирмата е специализирана тясно в производство, монтаж и сервиз на домофонни системи със запазена търговска марка “AUDIO”. Със своята дейност фирмата затваря цикъла - производство, продажба, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз на домофонни системи AUDIO. Домофонните системи “AUDIO” са един великолепен завършек на съвременния интериор и надежден помощник, както в офиса, така и във всяко домакинство. Разполагаме със специалисти за проектиране и монтаж на нашите изделия. Фирмата предлага пълна гаранция – 24 месеца за всички изделия “AUDIO”. Предлагаме пълно гаранционно и след гаранционно обслужване и абонамент, с цел удовлетворяване нуждите на всеки на? клиент. За да осигурим бързо и качествено обслужване разполагаме с голяма складова наличност. Надяваме се да Ви бъдем полезни във Вашата дейност и да се присъедините към всички наши клиенти, които се довериха на „Аудио Електроника” ЕООД, за да Ви осигурим спокойствие и сигурност. Продукти : Фирмата произвежда домофони системи с мака "АУДИО" входни домофони табла домофони апарати домофони централи модули по поръка на клиента Проектира и изгражда домофони системи по поръчка на клиента в цялата страна . Рамки за домофони табла от 1 до 6 модула Домофони системи без окабеляване през gsm мрежа Системи умна къща по заявка на клиента Модули за изграждане на домофони табла от алумини Усилватели за домофони уредби Домофони централи на DIN шина Домофони централи за вграждане в модули Бутони за домофони табла с вградено осветление тип –т Бутони за домофони табла с вградено осветление тип –д Електроника за асансиори Аварино оповестителни ситеми за асансиори Безжични системи за дистанционен контрол на ел.сооражения Сигнално оповестителни системи за болници Колонки за повикване на таксита през gsm мрежа Аварини телефони 112 през gsm мрежа Телефони даилари за подземни мрежи #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:350px !important}

Аудио Електроника ЕООД - отрасли:


Телекомуникации, Контрол на Достъпа, Домофони,

Мнения за Аудио Електроника ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Аудио Електроника ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.