ФОТ ООД - Вижте още

ФОТ ООД

ISOLAB GmbH е производител и дистрибутор на лабораторна стъклария и консумативи. Фирмата е създадена през 1999г. и за кратко време успява да се наложи като един от лидерите на международния пазар. Продуктите с марка ISOLAB са известни с високото си качество и
ФОТ ООД
ФОТ ООД
Предпочитан, надежден и коректен партньор, предоставящ висококачествени лабораторни химикали, консумативи, апаратура и услуги на конкурентни цени.

Ръководството и персоналът представляват сплотен екип, преследващ общи цели, като успехите са резултат от обединените усилия на всеки от фирма „ФОТ“ ООД.

За нас:

Фирма ФОТ ООД е една от водещите фирми в България, специализиран във вноса и дистрибуцията на лабораторни реактиви, консумативи, биопродукти, IVF среди.

Фирма ФОТ ООД внася и доставя и общолабораторна и аналитична апаратура на водещи компании от цял свят.

Осъществяваме внос и дистрибуция и на лабораторни мебели и на цялостни решения за лабораторно обзавеждане от Европа.

ФОТ ООД
„ФОТ” ООД е официален представител за България на:

SIGMA-ALDRICH GmbH концерн обединяващ марките Sigma, Aldrich, Fluka, Supelco, RTC и Cerilliant, чиито продукти намират широко приложение в редица високотехнологични производства, биотехнологични и фармацевтични разработки, геномни проучвания и висококачествени лабораторни анализи във водещи световни лаборатории.

Фот ООД е официален представител и на SPEX CertiPrep (USA) – производител на сертифицирани сравнителни материали (ССМ) по ISO 17025. Предлагат се неорганични ССМ (за АА, ICP, ICP-MS и IC) и органични ССМ (използвани за GC, GC/MS, HPLC), както и ССМ по поръчка на клиента. Всички предлагани ССМ са с проследимост по NIST, произведени под система по качество ISO 9001:2008 и акредитирани от A2LA и отговарящо на изискванията на ISO/IEC 17025:2005 и ISO/IEC Guide 34-2000.

Фот ООД е официален представител на ISOLAB GmbH – водещ производител на мерителна лабораторна стъклария (клас А), като всеки мерителен съд се придружава от групов сертификат за качество и „Н”- марка на производителя, номиналния обем, класа на точност, калибрационната температура, стандарта, допустимата грешка, серийния номер и други параметри.

Фот ООД е официален представител на WATERS Corporation – световен лидер в производството на висококачествени течнохроматографски системи, мас-спектрометри, широка гама от колони за течна хроматография, консумативи за пробоподготовка, стандарти и китове.

Фот ООД е официален представител на PG Instruments английска компания производител на спектрофотометри, атомно-абсорбционни спектрометри, системи за ултрачиста вода, атомно-флуоресцентни спектрометри и пламъкови фотометри.

Фот ООД е официален представител на CORNING Американска компания предлагаща висококачествени пластмасови, стерилни и нестерилни консумативи. Разделени в няколко семейства, те покриват широка гама от продукти. Основните са: Corning - консумативи за клетъчни култури (плаки, епруветки, матраци, крио-виалки, филтрационни системи, серологични пипети и др.); Axygen - консумативи за молекулярна биология (типчета за пипети, епендорфки, PCR-ки, стативи и пипетори); Falcon - консумативи, сертифицирани за IVF (5, 14, 15 и 50 мл епруветки, обикновени и икси петрита, четириямкови и др.); Gosselin - консумативи за микробиологични лаборатории (серологични пипети, петрита, бутилки и др.)

IRVINE Scientific – IVF среди и китове

Фот ООД е официален представител и на Lab Logistic Group (LLG) - голям набор от общолабораторни апарати на водещи марки в света (IKA, Heildolph и др.) – магнитни бъркалки, водни бани, ротационни вакуум изпарители и редица други апарати, необходими за извършването на качествените лабораторни анализи.

Фот ООД е официален представител на Memmert - Немски производител на сушилни, водни и маслени бани, инкубатори, климатични камери, стерилизатори, вакуум сушилни и др.

Фот ООД е официален представител на Hettich - центрофуги, миницентрофуги, центрофуги за медицински цели и консумативи за тях

Interscience - Френска фирма, произвеждаща апарати и консумативи за микробиологични анализи. Добре познати на пазара с техните ръчни и автоматични колоноброячи.

Kern - Немска фирма, произвеждаща везни за различни индустриални сфери.

Bibby Scientific - Английска фирма, част от Cole-Parmer, произвеждаща общолабораторна и специализирана апаратура. Сред тях са магнитни бъркалки, водни бани, PCR апарати и др.

Cleaver Scientific - Английка фирма, специализирала се в производството на апарати, реактиви и консумативи за молекулярни анализи. Главен акцент на портфолиото им са апаратите за вертикална и хоризонтална електрофореза, 2D фокус, блот системи, трансилюминатори и гел-документационни системи.

SP Scientific е синергична колекция от добре познати, утвърдени и високо ценени марки научно оборудване - лиофилизатори, вакуум концентратори, промишлени лиофилизатори и други.

Gerhardt - Немска фирма, производител на аналатична апаратура. Келдал системи, сокслет екстрактори, дестилационни системи и др.

Hanna Instruments - Американска фирма, производител на pH метри, титратори, контролери и др.

Фот ООД е официален представител на Mikrо & Polo - цялостно обзавеждане с висококачествени мебели от Словения, отговарящи изцяло на европейските стандарти за качество.

Основни ценности на „ФОТ” ООД са точното и професионално обслужване на нашите клиенти. Ние подхождаме индивидуално според техните нужди и потребности. Доставките на продукти се реализират в най-кратки възможни срокове и при строго спазване на условията за доставка на всеки един от тях.

ФОТ ООД
www.fot.bg