BY SURPRISE - Вижте още

BY SURPRISE

BY SURPRISE. Представя и реализира най-добрите идеи в продуктовата реклама. Носител на награда за СУВЕНИРИ от националния форум РЕКЛАМА ЕКСПО 2007. Член на професионалната организация PSI-Promotional Product Service Institute. Директен внос на рекламни су
БАЙ СЪРПРАЙЗ ООДБАЙ СЪРПРАЙЗ ООД


За нас:

БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД

Повече от 10 години

Рекламна агенция By Surprise е създадена през 2006 година и бързо успява да се наложи на рекламния пазар. В голямото разнообразие от конкурентни фирми, ние от By Surprise имаме специфичен стил на комуникация и подход на работа, създаден, за да улесни максимално клиентите.

В наше лице ще намерите лоялен партньор и коректен изпълнител, както на стандартните си проекти за консумативни рекламни материали, така и изключително професионален контрагент за вашите мащабни рекламни кампании с големи тиражи и обхватна логистика.БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД Директен внос на рекламни сувенири

При нас ще намерите най-добрите цени и срокове за директен внос на рекламни сувенири от каталозите:

More Than Gifts, Bullet, Avenue, XD Guide, Norwood, Reflects, Promotional Products and More, Promotion Tops, Hi Idea, Excursion, Addex,

както и преференциални условия за доставка на висок клас артикули с утвърдени марки: Cerruti 1881, Ungaro, Jean-Louis Scherrer, Balenciaga, Mark Twain, Timberland, Marksman, Balmain, Jamie Oliver, Parker, Rotring, Waterman, Dunlop, Belfe, Lancetti, Nina Ricci и др.
БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД ВИП подаръци

Голямата гама от ВИП подаръци и работата с наложени марки ще ви даде спокойствието и гаранция за качество, така необходими за успешното реализиране на рекламните ви цели.

By Surprise разполага с множество доставчици и производители в цяла Европа, както и в Турция, Близък и Далечен Изток.

Голяма част от по-мащабните си проекти реализираме директно в Китай, с което можем да ви гарантираме оптимални цени и бързо производство дори и на най-нестандартните ви идеи за рекламни подаръци.БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД

Бърза доставка

За проектите ви, които трябва да бъдат реализирани в кратък срок, организираме както регулярен седмичен внос на рекламни сувенири от Европа, така и индивидуален директен внос спрямо конкретните изисквания.

Така дори и в рамките на 24-часа By Surprise може да ви достави необходимите артикули за провеждане на вашата рекламна кампания или събитие.

Ние предлагаме изключително бързо и качествено брандиране на вашите рекламни сувенири и промоционални подаръци, както и опция за брандирана мостра преди реализиране на поръчания тираж.


БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД Наличност и безкрайни възможности

By Surprise може да ви достави необходимите артикули за провеждане на вашата рекламна кампания или събитие. На нас можете да разчитате за всичко – от офисните ви брандирани рекламни химикалки, до протоколните подаръци за важни контрагенти, както и за имиджови промоционални подаръци и фирмено облекло.

By Surprise разполага и със складови наличности на рекламни сувенири, промоционални подаръци, рекламен текстил, календар-бележници, химикалки, запалки, ключодържатели, чаши, чадъри, както и луксозни рекламни артикули – кожени портфейли, папки от естествена и изкуствена кожа, комплекти ролери и химикалки, винени артикули, рекламни тениски, шапки и работно облекло.

Можем да ви предложим и огромно разнообразие от мостри на предлаганите артикули, за да се убедите сами в качеството и характеристиките на продуктите. Това, което прави един подарък с идентичност и стил е личното послание и лого от вас, което да бъде брандирано на него.

Услуги :

БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД

Награди:

БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД
www.by-surprise.com