BY SURPRISE - Вижте още

BY SURPRISE

BY SURPRISE. Представя и реализира най-добрите идеи в продуктовата реклама. Носител на награда за СУВЕНИРИ от националния форум РЕКЛАМА ЕКСПО 2007. Член на професионалната организация PSI-Promotional Product Service Institute. Директен внос на рекламни су
БАЙ СЪРПРАЙЗ ООДБАЙ СЪРПРАЙЗ ООД


За нас:

БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД

Повече от 10 години

Рекламна агенция By Surprise е създадена през 2006 година и бързо успява да се наложи на рекламния пазар. В голямото разнообразие от конкурентни фирми, ние от By Surprise имаме специфичен стил на комуникация и подход на работа, създаден, за да улесни максимално клиентите.

В наше лице ще намерите лоялен партньор и коректен изпълнител, както на стандартните си проекти за консумативни рекламни материали, така и изключително професионален контрагент за вашите мащабни рекламни кампании с големи тиражи и обхватна логистика.БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД Директен внос на рекламни сувенири

При нас ще намерите най-добрите цени и срокове за директен внос на рекламни сувенири от каталозите:

More Than Gifts, Bullet, Avenue, XD Guide, Norwood, Reflects, Promotional Products and More, Promotion Tops, Hi Idea, Excursion, Addex,

както и преференциални условия за доставка на висок клас артикули с утвърдени марки: Cerruti 1881, Ungaro, Jean-Louis Scherrer, Balenciaga, Mark Twain, Timberland, Marksman, Balmain, Jamie Oliver, Parker, Rotring, Waterman, Dunlop, Belfe, Lancetti, Nina Ricci и др.
БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД ВИП подаръци

Голямата гама от ВИП подаръци и работата с наложени марки ще ви даде спокойствието и гаранция за качество, така необходими за успешното реализиране на рекламните ви цели.

By Surprise разполага с множество доставчици и производители в цяла Европа, както и в Турция, Близък и Далечен Изток.

Голяма част от по-мащабните си проекти реализираме директно в Китай, с което можем да ви гарантираме оптимални цени и бързо производство дори и на най-нестандартните ви идеи за рекламни подаръци.БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД

Бърза доставка

За проектите ви, които трябва да бъдат реализирани в кратък срок, организираме както регулярен седмичен внос на рекламни сувенири от Европа, така и индивидуален директен внос спрямо конкретните изисквания.

Така дори и в рамките на 24-часа By Surprise може да ви достави необходимите артикули за провеждане на вашата рекламна кампания или събитие.

Ние предлагаме изключително бързо и качествено брандиране на вашите рекламни сувенири и промоционални подаръци, както и опция за брандирана мостра преди реализиране на поръчания тираж.


БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД Наличност и безкрайни възможности

By Surprise може да ви достави необходимите артикули за провеждане на вашата рекламна кампания или събитие. На нас можете да разчитате за всичко – от офисните ви брандирани рекламни химикалки, до протоколните подаръци за важни контрагенти, както и за имиджови промоционални подаръци и фирмено облекло.

By Surprise разполага и със складови наличности на рекламни сувенири, промоционални подаръци, рекламен текстил, календар-бележници, химикалки, запалки, ключодържатели, чаши, чадъри, както и луксозни рекламни артикули – кожени портфейли, папки от естествена и изкуствена кожа, комплекти ролери и химикалки, винени артикули, рекламни тениски, шапки и работно облекло.

Можем да ви предложим и огромно разнообразие от мостри на предлаганите артикули, за да се убедите сами в качеството и характеристиките на продуктите. Това, което прави един подарък с идентичност и стил е личното послание и лого от вас, което да бъде брандирано на него.

Услуги :

БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД

Награди:

БАЙ СЪРПРАЙЗ ООД
www.by-surprise.com

Мнения за BY SURPRISE


The company has no review.

Напиши мнение за BY SURPRISE


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.