Белжи ООД - Вижте още

Белжи ООД

Рекламен център БЕЛЖИ проектира и изработва всякакъв вид рекламни продукти. Пълният набор от мощности с които разполагаме ни дава възможност лесно и гъвкаво да генерираме и разработим рекламните продукти необходими на Вашата фирма. Ние разполагаме с креат
Стара Загора, бул. Христо Ботев 113, вх.Б, ет. 1, ап. 19

Белжи ООДБелжи ООДБелжи ООД

Кои сме ние?

Водени от мотивацията да творим и създаваме качествени и нестандартни рекламни изделия, поставихме началото на нашата компания Белжи през далечната 1996 година.

Белжи ООД

Избрахме Стара Загора за мястото, където да дадем старта на нашите идеи – градът е известен със своята висока култура и хилядолетна история, както и със стратегическото си местоположение в центъра на страната…и Вселената!

През годините успяхме да усъвършестваме нашите умения и да се адаптираме успешно към постоянно развиващият се свят на рекламната индустрия. Решихме да инвестираме в технически подобрения, нови машини и в развитието на нашия персонал – затова в момента предлагаме невероятно разнообразен асортимент от рекламни продукти и материали, подходящи за различни комерсиални и лични проекти.

Ценностите, които запазихме през годините от нашето съществуване, са: желанието ни да се впускаме в нестандартни проекти, които да осъществим с любов, като предлагаме отлично обслужване и безкомпромисно качество на изработка.

Заедно можем да изберем и създадем идеалното рекламно решение и да бъдем успешни!

Услуги

Предлагаме цялостни рекламни решения, от идеята до изпълнението и монтажа. Дизайни изцяло съобразени с нуждите на нашите клиенти.

Белжи ООД

Портфолио

Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД Белжи ООД

Мнения за Белжи ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Белжи ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.