СТУДИО БЛИК - Вижте още

СТУДИО БЛИК

Рекламна агенция “Студио Блик” е създадена през 1999 г. Основни насоки в нашата дейност са: рекламна фотография, графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат на рекламни материали.Важна цел на нашата работа е постигането на възможно най-високо качество
СТУДИО БЛИК

За нас:Нашата рекламна агенция е създадена през 1999 г.

Първоначално замислена и създадена като агенция предлагаща на своите клиенти качествена рекламна и приложна фотография, много скоро ние разширихме обхвата на своята дейност, като включихме редица услуги, които ни дават възможност да предложим завършени крайни продукти.

В момента основни насоки в нашата дейност са: рекламна, приложна и художествена фотография, графичен и корпоративен дизайн, предпечатна подготовка и печат на рекламни материали.

От самото начало основен приоритет в нашата работа е постигането на възможно най-високо качество на изработваните от нас рекламни продукти на конкурентни пазарни цени. Другата ни приоритетна цел е създаването на дълготрайни партньорски отношения, както с нашите клиенти, така и с нашите подизпълнители. Постигането на тези цели ни задължава да работим качествено, честно и коректно.
Услуги :

Спектърът от услуги, които предлагаме на нашите клиенти, отговаря на нашия основен приоритет - висококачествена рекламна продукция. Затова ние предлагаме само онова, което можем да свършим добре.

Нашият стремеж е да предлагаме комплексни рекламни решения на нашите клиенти, които им пестят пари и време. Важен аргумент в тази посока е пълната яснота по отношение на отговорностите - един изпълнител означава пълна отговорност за качеството на крайния продукт.


СТУДИО БЛИК

www.studioblick.com