Хотел Роза  itemprop=

Хотел Роза

Хотел Роза е разположен в непосредствена близост до язовир Копринка, до борова гора. Хотелът разполага с 4 спални, 8 двойни и 3 тройни стаи, 2 апартамента и 17 двуместни бунгала в двора, който е 11 декара.Ресторант Стената се намира под язовирната стена на най-прохладното място.
Хотел "Роза" е разположен в непосредствена билизост до язовир "Копринка", до борова гора. Хотелът разполага с 4 спални, 8 двойни и 3 тройни стаи, 2 апартамента и 17 двуместни бунгала в двора, който е 11 декара. Хотела разполага със зала за провеждане на различни мероприятия, рожденни дни, банкети, с 70 места. Предлага площадка за деца, игрище за футбол и други забавленя. Предоставя и охраняем паркинг за клиентите,около 22-25 автомобила. Ресторант "Стената" се намира под язовирната стена на най-прохладното място. Ресторантът разполага с 150 - 180 места лятото, а зимата с 40 места. Предлага национална кухня и рибни ястия. Има жива музика и оркестър през летния сезон. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:250px !important}

Мнения за Хотел Роза


The company has no review.

Напиши мнение за Хотел Роза


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.