ПСИТ Сервиз ООД - Вижте още

ПСИТ Сервиз ООД

ПСИТ Сервиз ООД е част от ПСИТ Комплекс ООД създадена през 1991 г. в гр. Стара Загора, която разполага с регионални офиси в градовете Сливен, Ямбол и мобилна група за гр. Велико Търново.
ПСИТ Сервиз ООД е част от ПСИТ Комплекс ООД създадена през 1991 г. в гр. Стара Загора, която разполага с регионални офиси в градовете Сливен, Ямбол и мобилна група за гр. Велико Търново. Фирмата е специализирана в доставка, проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на IT базирани интегрирани системи- компютри и периферия, софтуер, касови апарати, видеонаблюдение, сигнално-охранителна

Офиси на ПСИТ Сервиз ООД

ПСИТ Сервиз ООД - Вижте още

ПСИТ Сервиз ООД

ПСИТ Сервиз ООД е с предмет на дейност доставка, проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на IT базирани интегрирани системи - компютри и периферия, сигнално-охранителна техника, касови апарати, софтуер, видеонаблюдение, периметрова охрана, пожароизвестяване, контрол на достъп.
Стара Загора, ул.Хаджи Димитър Асенов 119

0988 872 897; 042/63 00 17
Мнения за ПСИТ Сервиз ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ПСИТ Сервиз ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.