REDO - МЕБЕЛИ  itemprop=

REDO - МЕБЕЛИ

Мебелен салон РЕДУ - гр. Русе, предлага мека и корпусна мебел с високо качество и атрактивни цени. За своя дом или офис клиента получава индивидуален 3D проект, разнообразни предложения и професионални интериорни решения.
Русе, ул. Ангел Кънчев №15

Мебелен салон РЕДУ - гр. Русе, предлага мека и корпусна мебел с високо качество и атрактивни цени.За своя дом или офис клиента получава индивидуален 3D проект, разнообразни предложения и професионални интериорни решения.За улеснение на своите клиенти извън Русе, фирмата осигурява доставка, като стойността на услугата е предмет на договорка с клиента. Доставка и монтаж за територията на Русе и близките околностите са безплатни.Стойността на мебелите се определя в зависимост от кожата или дамаската при меката мебел; от декора и обкова при корпуснаите мебели.Материалите са италиански (GITERIO, MOLTENI), испански и белгийски дамаски, австрийски плоскости и термоустойчиви плтове (EGGER), обков от BLUM и GRASS с гаранция за новаторство, устойчивост и класа. Приемаме оферти за сътрудничество, обзавеждане на хотели, ресторанти, кафе барове, нощни клубове, проектиране на интериор за частни домове, обществени сгради, заведения и почивни станции. УСЛУГИ ПРОЕКТИРАНЕПри нас може да поръчате индивидуален интериорен проект с различни опции - пълен концептуален проект (стени, под, тавани, мебели, настилки, декорации и т.н.) със съдействие и консултация за изработка и доставка на елементите от проекта.ИЗРАБОТКА, ДОСТАВКА И МОНТАЖКато производители, предлагаме атрактивни срокове за изработка и монтаж на желаните от Вас мебели (корпусна и мека мебел). ПРОДУКТИ МЕКА МЕБЕЛРЕДУ ЕООД ви предлага своите 15 базови модела канапета, ъглови дивани и модулни композиции, на които ще се почуствате като в облаците. Произведени от висококачествени материали, покрити с изискани дамаски нашите канапета са истинско бижу за Вашия дом.МАСИ И СТОЛОВЕ MOBLIBERICAMOBLIBERICA е една от най-големите фирми в испания за производство на маси и столове с високо качество. признати в цял свят, като символ на съвременния дизайн. МАСИ И СТОЛОВЕ SCAB - ITALYСПАЛНЯKAZZANO представят своята колекция за спалня "in side" с перфектни комбинации от дървесни декори и ярки цветове, на фона на спокойните бели тонове, които отварят пространството в спалнята. ДНЕВНАОтново най-стилните предложения за дневна на испанската марка KAZZANO. С изискан и сдържан дизайн, те подчертават характера на модерния градски интериор.ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИС прецизно внимание към детайла, създадените в студио REDO проекти съчетават премерения и стилен дизайн с капризите на модата и тенденциите в интериорното проектиране. Нашите дизайнери са отворени към новите предизвикателства... ПО ПОРЪЧКААКСЕСОАРИКато детска игра, в търсене на интересни акценти, в REDO Ви предлагаме богато разнообразие от аксесоари. Подбрани с желание, те са като артистичен щрих за Вашия дом.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?