Ви Кей Импекс ООД  itemprop=

Ви Кей Импекс ООД

Ви Кей Импекс ООД е дистрибутор на фабрика за камини и печки "Прити". Разполагаме на склад с всички модели, които са в редовно производство - камини за дома, готварски печки, камери за вграждане и котлета. Предлагаме също радиатори, водни помпи, кюнци, аксесоари, бойлери и др.
Пловдив, ул. Брезовско шосе 180

Ви Кей Импекс ООД Продажба на едро и дребно на печки и камини "Прити", радиатори, бойлери, кюнци, аксесоари и резервни части за камини. Ви Кей Импекс ООД е дистрибутор на фабрика за камини и печки "Прити". Разполагаме на склад с всички модели, които са в редовно производство - камини за дома, готварски печки, камери за вграждане и котлета. При нас ще можете да избирате между над 70 вида изделия на фабрика "Прити".  Предлагаме също радиатори, водни помпи, кюнци, аксесоари, бойлери и др. Продукти Prity Камини С водна риза Без водна риза Камини за вграждане Готврски печки Котлета Резервни части Кюнци Стъкла Бойлери Със серпентини На твърдо гориво Аксесоари, консумативи и резервни части

Ви Кей Импекс ООД - отрасли:


Камини,

Мнения за Ви Кей Импекс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ви Кей Импекс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.