ХИМПРЕС  itemprop=

ХИМПРЕС

ХИМПРЕС ЕТ е основано през 1998 г. и оттогава успешно развива своята дейност в областта на преработка на каучук и производство на технически каучукови изделия. Фирмата разполага с високоподготвени кадри и възможности да разработи и внедри в производство.
ХИМПРЕС ЕТ ХИМПРЕС ЕТ е основано през 1998 г. и оттогава успешно развива своята дейност в областта на преработка на каучук и производство на технически каучукови изделия. Фирмата разполага с високоподготвени кадри и възможности да разработи и внедри в производство всяка нова технология, отнасяща се до преработка на каучука. Основни дейности на фирмата са: Производство на каучукови смеси Производство на технически каучукови изделия Производство на магнитни ленти на база PVC Производството на каучукови смеси се осъществява в цех с два каучукосмесителя, а използваните суровини са от реномирани източници (BAYER, BASF, AKZO, DUPONT и др.) Каучуковите смеси на ХИМПРЕС ЕТ са предназначени за клиенти и за собствени нужди в производството на каучукови изделия. ХИМПРЕС ЕТ произвежда следните видове каучукови смеси: обикновени, с общо предназначение маслоустойчиви, за работа в масла и нефтопродукти смеси за хранително-вкусовата промишленост, придружени със санитарно разрешение киселинно- и водоустойчиви устойчиви на динамични и статични натоварвания смеси за ювелирното производство По заявка на клиента изброените видове се произвеждат както в черен, така и в други цветове (бели, червени, жълти, зелени, сини, др.) и със съответната заявена дебелина на листите. Използва се полиетиленово фолио във формирането на изходящите партиди. Прецизният качествен контрол в производството на каучукови смеси се осъществява с помощта на собствена лаборатория, снабдена с реометър, динамометър, камера за топлинно стареене и прибори за тестване на устойчивост в масло, киселини и основи, което гарантира високото качество. Производството на технически каучукови изделия се извършва в пресов участък, с прилагането на постоянен контрол на процеса. Произвеждат се изделия за всички отрасли на промишлеността и бита: уплътнители гумено-метални изделия гумено-текстилни изделия изделия за хранително-вкусовата промишленост

Мнения за ХИМПРЕС


The company has no review.

Напиши мнение за ХИМПРЕС


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.