Хотел Вили Созопол  - Вижте още

Хотел Вили Созопол

Хотел Вили Созопол се намира в археологическия и архитектурен резерват Старинен Созопол. Комплексът предлага хотелско настаняване в две самостоятелни къщи с общо 15 помещения, от които двойни, тройни стаи, студиа и апартаменти. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел.
Хотел Вили Созопол Хотел Вили Созопол Хотел Вили Созопол


За нас:

Хотел Вили Созопол Хотел Вили Созопол се намира в археологическия и архитектурен резерват Старинен Созопол. Разположен по продължение на средновековна крепостна стена и предлага прекрасен изглед към морето. Благодарение на разположението си в централно, но тихо място, хотел Вили Созопол е идеалното място, както за любителите на шумните забавления, така и за тези, които са в търсене на спокойствие или искат да се запознаят с природните и архитектурни забележителности на един от най-древните градове на българското черноморско крайбрежие.

Хотела работи целогодишно, като през зимните месеци предлага множество разнообразни изкушения за желаещите да го посетят.


Хотел Вили Созопол

Настаняване:

Хотелът предлага настаняване в различни по вид помещения. Обзавеждането е стилно, удобно и почти всички стаи са с балкон и прекрасна гледка към морето. Вариантите за настаняване са следните:

Хотел Вили Созопол
  • Икономична двойна стая без балкон и без гледка към морето
  • Стандартна двойна стая с балкон и гледка към морето
  • Икономична тройна стая
  • Стандартна тройна стая с едно двойно и едно единично легло
  • Студиа и апартаменти, които са с хол, отделни стаи, балкони с изглед към морето и предлагат места за 3 до 5 човека.


Нашият ресторант е една от перлите на хотела. В него е съхранена отлична атмосфера, слуша се класическа, естрадна и поп музика. Има 50 места на закрито, голяма външна тераса и прекрасна гледка към залива.

Хотел Вили Созопол