Мач Фрейм Студио  itemprop=

Мач Фрейм Студио

Match Frame Studio е творческо сдружение създадено с цел акумулиране на висока производителност на аудиовизуални произведения съчетана с положителни емоции. Предприятието разполага със снимачна техника, сценарна работилница, помещение за видео-монтаж и озвучаване.
Match Frame Studio е творческо сдружение създадено с цел акумулиране на висока производителност на аудиовизуални произведения съчетана с положителни емоции. Предприятието разполага със снимачна техника, сценарна работилница, помещение за видео-монтаж и озвучаване. Колективът е изграден от високомотивирани специалисти в областта аудиовизията. Екипът предлага професионално отношение и диалог през целия процес на производството. Най-често бизнесът се обръща към нас с желание за изработване на концепция и заснемане на корпоративно видео или рекламен клип. Още за нас... Нека всички знаят, че вашият бизнес е специален и уникален! Позволете на корпоративният ви сайт да "проговори"! Ние изработваме концепция и сценарий за корпоративно видео за вашата фирма или организация. Големият ни специалитет е заснемане на корпоративно видео. Цени в сайта няма да намерите. Ние държим на лична среща с вас! Цената се формира според отделения бюджет, идеята и целта на видеото. Обадете се. Още тази седмица... Да обсъдим нещата заедно. Добрата идея за корпоративно видео винаги се ражда от съвместните ни усилия.

Мнения за Мач Фрейм Студио


The company has no review.

Напиши мнение за Мач Фрейм Студио


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.