ОРИНДЖ ПРИНТ ООД  itemprop=

ОРИНДЖ ПРИНТ ООД

Печатница
Печатница „Ориндж Принт” ЕООД е създадена през 2007 година и разполага с производствени мощности за отпечатване на всички видове полиграфски продукти. Екипът за предпечатна подготовка съчетава новаторските и нетрадиционни идеи с много професионализъм и креативност. При нас се извършват всички видове предпечатни операции – сканиране, компютърна обработка, експониране на филми, цветови корекции, монтажи,добавяне на специални ефекти, цветоотделяне и др. Печатница „Ориндж Принт” предлага пълен набор от довършителни услуги – биговане, пълно и частично щанцоване, перфорация, сгъване, подвързване с телбод, поставяне на метални лайсни и спирали, разпробиване, ламиниране, ситопечат, лакиране и др.

ОРИНДЖ ПРИНТ ООД - отрасли:


Полиграфия, Опаковки, Печатници,

Мнения за ОРИНДЖ ПРИНТ ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ОРИНДЖ ПРИНТ ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.