МиМ Вижън ЕООД - Вижте още

МиМ Вижън ЕООД

Предлагаме на нашите клиенти дигитален, офсетов печат, широкоформатен и директен печат с високо качество и прецизна изработка на крайното изделие. Печатните рекламни материали са значителна част за всеки бизнес. Това е една от най-важните инвестиции и вложения. Когато желаете да покажете
София, ул.Методи Кусевич №26, вх.А, ет.1, ап.2

МиМ Вижън ЕООД - дигитален печат, широкоформатен печат, календари, печатни материали, рекламни сувенири, външна реклама.
За нас:

Имате нужда от високо качество на рекламни материали, професионално отношение и конкурентни цени ? – Е, на правилното място сте. Рекламна агенция M&M Vision е с отвърдени позиции в рекламния бранш. Една от основните цели на рекламната агенция е да създаваме успешен корпоративен имидж и ефективни рекламни стратегии.

Клиенти, които се довериха на нашата рекламна агенция са очаровани от качественото и бързо изпълнение на поръчката съгласно изискванията им. Важна част от всяка успешна реклама е графичното оформление на продукта и неговото представяне пред крайният потребител. Рекламна агенция M&M Vision можем да предложим гъвкави решения от създаването на лого до изработката на крайният рекламен продукт. Дори и сега да започвате бизнес и искате да изградите визията на компанията, ние от рекламна агенция M&M Vision ще Ви помогнем във всеки един етап от развитието на идеята.

Рекламата е широко понятие, което обхваща голям диапазон от услуги. В Рекламна агенция M&M Vision подхождаме индивидуално към всеки клиент. Ангажираме се с нуждите и желанията на клиента, защото това ни е работата. Като професионалисти с дългогодишен опит в създаването на реклами, можем да Ви консултираме за оптимални варианти на краен рекламен продукт.

Базирана в София, рекламна агенция M&M Vision предлага цялостно рекламно облужване – графичен дизайн, уеб дизайн, дигитален, офсетов и широкоформатен печат, външна реклама, транспортна реклама, рекламни сувенири, професионално фото заснемане, рекламни спотове и други. Рекламната агенция предлага богата гама от уникални и много креативни рекламни материали. Предлагаме рекламни материали от сувенирната реклама като химикалки, шапки, тениски, картички, чанти, ключодържатели, часовници и много други.

Ние ще отпечатаме Вашата корпоративна идентичност, име или лого на всеки предмет от нашите каталози чрез ситопечат, тампонен печат, директен дигитален печат или гравиране. Работим с каталози на водещи фирми в предметната реклама. Всичко от което се нуждаете за Вашата реклама е на едно място.

За нас:

МиМ Вижън ЕООД

Ключова визия Вила Любимец

Рекламна агенция M&M Vision изработи дизайн на ключова визия на продукти на Вила Любимец. Изискването на клиента е визията да е изчистена, стилна и да се акцентира върху продуктите и логата. Визията се използва за подложки за хранене, каталози, рекламни карета за списания, менюта и др.
МиМ Вижън ЕООД

Дизайн и печат на меню BIPS

Изготвяне на индивидуален дизайн на меню за заведение за бързо хранене "BIPS". Проекта включва рисувани тематични символи, дизайн на лого, визитка и сметник. Изработеното меню от рекламна агенция M&M Vision е от 14 страници, отпечатано на 300 гр. картон, ламинирано и подвързано със спирала.
МиМ Вижън ЕООД

Промоционална брошура

Рекламна агенция M&M Vision изготвя ежемесечно промоционална продуктова брошура за Естери Маркет - дистрибутори на вина и напитки. Работата по брошурата включва тематичен дизайн, предпечат и печат. Фотозаснемане на продукти и обработка на снимки.

МиМ Вижън ЕООД

Бранд на автомобили

Рекламна агенция M&M Vision изготви нов бранд на автомобилите на Вини АД - Сливенска перла. Работата по проекта включва дизайн и брандиране на 9 автомобила. Отпечатване и облепяне с автомобилно каст фолио 3М.
МиМ Вижън ЕООД

Дизайн и печат на каталог ACM

Цялостна концепция за визия, дизайн на продуктов каталог на АСМ Монтана на 2 езика -120 страници, всеки. Работата по каталога включва дизайн на корица, съдържание, раздели, вътрешни страници, наливане на текстове, таблици и диаграми, предпечатна подготовка и отпечатване.
МиМ Вижън ЕООД

Подложка за сервиране

Рекламна агенция M&M Vision представи дизайн и печат на подложка за сервиране на ресторанти Виктория с промоция на Пагане. Проекта бе предложен в 3 варианта. Подложката е размер А3, отпечатана на 80 гр, офсетова хартия.

МиМ Вижън ЕООД

Проект и дизайн на каталог

Рекламната агенция M&M Vision изготви проект и графичен дизайн на 2 броя продуктов каталог за BERTONI. Каталозите съдържат цялата продуктова гама, която предлага клиента разделена в два каталога по 65 стр. всеки.
МиМ Вижън ЕООД

Ключова визия на AROMA

Ключова визия за марка кафе АРОМА Супер изготвена от рекламно студио M&M Vision. Визията е разработена в няколко варианта. Проекта включва дизайн на лого, опаковка, чаши, визия за плакати, външна реклама и други.
МиМ Вижън ЕООД

Рол банер за изложения

Рекламна агенция M&M Vision изготви дизайн на визии, печат на винил, сгъваем дисплей за изложения 80х200 см. за Пагане - Вила Любимец, Вини - Сливенска перла, IPS - Телекомуникации.
МиМ Вижън ЕООД

Дизайн и печат на картичка KWS

Дизайн и печат на коледна картичка за KWS семена Б-я. При изготвянето на дизайна сме се съобразили с цялостната концепция на международната визия и сме запазили стила на черната дъска и царевицата.
МиМ Вижън ЕООД

Дизайн и печат на календар ЦСКА

Дизайн и отпечатване на годишен календар, джобно календарче и картичка-пирамидка на ЦСКА. По желание на клиента нарисувахме феникс, който изобразява символика, която се разбира от феновете на отбора като "възкръсване".
МиМ Вижън ЕООД

Опаковка Slim Designer

Дизайн на лого Health Control, дизайн на лого Slim designer, дизайн на опаковка, проект на щанца и печат на опаквка за нов продукт за отслабване. Рекламна агенция M&M Vision изработи и официалния сайт на Health Control.

www.mm-vision.net