ЕВИТТА - Вижте още

ЕВИТТА

Евитта е на българския пазар от 1999г. и се занимава с производство и внос на богата гама хигиенни продукти като: дамски превръзки, носни кърпички, мокри кърпички, пелени, памперси, постелки, подложки, памперс гащи за възрастни, постелки за възрастни, подложки за мъже
София, кв.Кръстова вада, ул. Д-р Борис Вълчев - склад

ЕВИТТА


Мисия, цели и задачи на фирма "ЕВИТТА":


Мисията на фирмата е свързана със задоволяване нуждите на потребителите от първокачествени санитарни и хигиенни продукти.

Основна цел е завладяването на максимален пазарен дял на родния ни пазар и утвърждаването й като марка-символ на качество, чистота и удобство.

За изпълнението на тази цел, фирмата си поставя следните по-важни задачи: разрастване на дистрибуторската мрежа, разширяване и обновяване на рекламната кампания, въвеждане на нова ценова политика, разширяване на продуктовия асортимент, подобряване качеството на предлаганите стоки и обновяване дизайна на опаковките.Каква обществена потребност ще задоволи фирмата?:


Фирма "ЕВИТТА" задоволява различни потребности от санитарни и хигиенни материали на няколко групи хора: жени, майки с малки деца, възрастни или болни хора на легло.

Фирмата е на българския пазар от 10.12.1999 г. Тя произвежда и внася богат асортимент от дамски превръзки, носни кърпички, памперси, подложки, пелени, постелки за възрастни.

Фирмата цели да задоволи максимално потребностите на българския пазар от подобни артикули и да се наложи като най-добър производител на дамски превръзки в България. За пълното задоволяване потребностите и желанията на своите клиенти, фирмата внася от италиански фирми първокачествени модерни продукти.

Продукти:


Продукцията на "ЕВИТТА" се опакова в собствен склад със седалище в гр. София. Фирмата има планове за разширяване на дейността си и изграждане на складове в различни възлови райони на страната за оптимизиране на дистрибуторската мрежа.


Продукти

  • Превръзки - Ежедневни, целулозни и ултра тънки с гел
  • Памперси, памперс гащи за възрастни, постелки за възрастни
  • Подложки за кърмачки, подложки за мъже
  • Постелки, пелени, подложки
  • Носни кърпички, Дискети за почистване на грим, клечки за уши
  • Мокри кърпи за обща хигиена, мокри кърпи за почистване на дома


Продукти: