НЮМАН Консултинг Груп АД  itemprop=

НЮМАН Консултинг Груп АД

Доставчик на материали за мебелното производство в България. Материалите, които се предлагат на производителите на мебели отговарят на най-високите изисквания за качество и екологичност, в съответствие със стандартите на Европейския съюз.НЮМАН Консултинг Груп АД следи и реагира адекватно
София, кв. Военна рампа, ул.Проф. Иван Георгов 3

От 1994 год. НЮМАН Консултинг Груп АД се утвърждава като водещ доставчик на материали за мебелното производство в България. НЮМАН Консултинг Груп АД следи и реагира адекватно на световните тенденции в развитието на материалите за производство на мебели и своевременно осигурява наличността и предлагането на най-новите продукти. Материалите, които се предлагат на производителите на мебели отговарят на най-високите изисквания за качество и екологичност, в съответствие със стандартите на Европейския съюз. Материали за вашите мебели Централният склад на компанията в София с около 8000 м2 покрита площ, заедно със складовата база в Пловдив обслужват дистрибуторската мрежа и клиентите в цяла България. Предимство е, че всички продукти се поддържат като наличност в складовите ни бази, което осигурява реален достъп до продуктите, позволяващ на клиентите да се запознаят с пълната цветова гама и качествата им. Основното внимание е насочено към комплексното и бързо обслужване,включващо консултиране, техническа помощ, доставка със собствен транспорт, разкрояване и кантиране. НЮМАН Консултинг Груп АД Ви предлага: Сурови плочи от дървесни частици (ПДЧ) Ламинирани плочи от дървесни частици (ЛПДЧ) Кухненски плотове и гръбчета Плочи от ориентирани частици ( OSB) МДФ (MDF) – натурален, грундиран, фурнирован ХДФ (HDF) – натурален, грундиран ХПЛ (HPL) Кантове за ЛПДЧ, за кухненски плотове, от фурнир Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 натисни тук Услуги Разкрояване и кантиране Фирмата осигурява на своите клиенти разкрояване и кантиране на место. Високото качество и бързите срокове на изпълнение се постигат от висококвалифицирани специалисти на фирмата, използващи най-доброто специализирано оборудване за разкрояване - ALTENDORF F45, за кантиране BRANDT и за разпробиване - FORMA. Транспорт Нюман Консултинг Груп АД предлага доставка на закупените от Вас материали със собствен транспорт до посочения Ваш адрес и в удобно за Вас време. Контакти София Нюман консултинг груп АД - Складова база и продажби Адрес: Кв. „Военна Рампа” ул. „Проф Иван Георгов" 3 Тел. 02/931 10 31, 02/931 12 66 02/931 09 97, 02/931 14 28 Факс: 02/831 30 02 Е-mail: sklad@newman-group.bg Пловдив "Нюман консултинг груп" АД Складова база и продажби Адрес: ул. "Георги Бенев" 13” Тел./Факс: 032/968 288 Факс: 02/831 30 02 Е-mail: sklad@newman-group.bg Фирма Нюман консултинг груп АД разполага с р предствителства и в градовете - Враца и Видин.

НЮМАН Консултинг Груп АД - отрасли:


Мебелен Обков,

Мнения за НЮМАН Консултинг Груп АД


The company has no review.

Напиши мнение за НЮМАН Консултинг Груп АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.