City Optik  itemprop=

City Optik

Оптика "ВИЗУС" успешно интегрира утвърдените eвропейски традиции на оптичното производство в реалните условия на българския пазар. Оптика "ВИЗУС" разполага със съвременно оборудван кабинет за преглед на зрението.
Плевен, ул. Данаил Попов 15

Оптики City Optik богат избор от рамки за очила , оптични стъкла, слънчевите лъчи, контактни лещи За нас Оптика City Optik се намира в гр. Плевен на ул. Данаил Попов 15. Желанието ни е да интегрираме най-добрите eвропейски традиции на оптичното производство в реалните условия на българския пазар. Това се постига с помощта на разумна ценова политика и богат асортимент на стоки, позволяващи ни да задоволим потребностите на клиенти с най-разнообразни вкусове и възможности. Оптика City Optik е с работно време 09:30 – 18:30 часа от понеделник до петък ; събота 10:00 – 13:00 часа. Продукти На нашите клиенти предлагаме богат избор от рамки за очила на фирмите: DUPONT, MEDICI, INFINITI, RAY BAN, RODENSTOCK, OLAF CARREN, EXTE, RICARDI, CALVIN KLEIN, BELUTTI, LAGERFELD, FORCASA, CAROLINA HERRERA, LEONARDO, HUGOCONTI и много други подходящи очила от по-ниски ценови категории. При нас ще намерите качествени оптични стъкла на фирмите ZEISS, RODENSTOCK, ESSILOR, KWIAT и други. Желаещите да са в крак с последните модни тенденции и същевременно да са сигурно защитени от слънчевите лъчи могат да избират очила на марките POLAROID, RODENSTOCK, KAPPA, DUNLOP, SPRINT VISION и други. Имаме в наличност меки контактни лещи (диоптрични и цветни) Bausch & Lomb и Cooper Vision, лупи TASCO, компаси MARSCH, бинокли LUGER. Предлагаме и разнообразни аксесоари за вашите очила. Услуги Оптиката разполага със съвременно оборудван кабинет за преглед на зрението. Всеки ден клиентите на оптиката могат да бъдат прегледани от Д-р Линева за определяне на зрителна острота. Прегледът е безплатен, ако изписаните очила бъдат направени в City Optik. Допълнително по желание на клиентите може да бъде осъществен пълен офталмологичен преглед, включващ биомикроскопия, изследване на заден очен сегмент и измерване на очно налягане. В оптиката се извършва репаратура на метални корекционни рамки. Като безплатни услуги се предлагат почистване но очила в ултразвукова вана, напасване на диоптрични и слънчеви рамки и измерване на диоптър. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:250px !important}           www.visusoptics.hit.bg

Мнения за City Optik


The company has no review.

Напиши мнение за City Optik


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.