Линпласт ЕООД - Вижте още

Линпласт ЕООД

Пластмасови капачки и други изделия от пластмаса. Дейността на фирмата ни започва през 1994 г. в гр.Пловдив, с основна дейност производство и ремонт на шприцформи, и бластформи. Няколко години по късно фирмата ни започва и производство на пластмасови изделия
Линпласт ЕООД

Линпласт ЕООД
Вече 25 години Линпласт ЕООД се доказва и утвърждава като надежден доставчик на пластмасови капачки на сериозни български производители в сферата на битовата химия и козметиката, както и като производител на различни технически изделия.

За нас:

Линпласт ЕООД е специализирана в проектирането и изработката на инструментална екипировка за шприцване на термопластични и термореактивни пластмаси.

Линпласт ЕООД произвежда пластмасови изделия от термопластични полимери за различни сфери на промишлеността:

– капачки за битовата и промишлена химия, за козметиката, за агропродукти и др; – технически изделия – изделия за мебелната промишленост, заелектротехническата промишленост, за автомобилната промишленост, за строителството и др.

Фирмата ни работи в партньорство с клиенти, като техен коректен и надежден подизпълнител на качествени пластмасови продукти.

Материалите, с които работим са предимно PP, LDPE, HDPE, PS, ABS, PC, POM, PA, TPE, TPU и др.


Линпласт ЕООД

Продукти:

Линпласт ЕООД

Линпласт ЕООД


Линпласт ЕООД

Линпласт ЕООД

www.linplast-bg.com

Мнения за Линпласт ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Линпласт ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.