ДАНИПАК ЕООД  itemprop=

ДАНИПАК ЕООД

Фиермата е производител на гъвкави опаковки, опаковки за автоматичен пакетаж на хляб(викет плик), полипропиленови(целофанови) и вакуум пликове, фолиа за автоматичен пакетаж, флексо печат на гъвкави опаковки. Фирмата произвежда пликове и фолио с микроперфорация за пакетиране на плодове,
Асеновград, ул. Стоян Джансъзов 19

ДАНИПАК ЕООД НОВО - Пликове и фолио с микроперфорация Фирмата произвежда пликове и фолио с микроперфорация за пакетиране на плодове, зеленчуци, хляб и др. "Данипак" ЕООД е създадена през 2006г. с управител Ангел Василев на основание на  ФД 2018/05.07.2006г. на Пловдивски окръжен съд. Тя е приемник на ЕТ "Дани", създадена в далечната 1993г. Основната дейност на фирмата винаги е била свързана с производство на опаковки за хранителната и нехранителна промишленост. Вече 18 години успешно присъстваме на българския и международния пазар на опаковки. Утвърдили сме се като фирма, на която клиентите могат изцяло да се доверят и разчитат. Разполагаме с нова собствена производствена база на площ от 4000 кв.м. в гр. Асеновград на ул. "Стоян Джамсъзов" 19. В нея са разположени машините за печат и конфекция на нашите изделия, складовете за материали и готова продукция с прекрасни санитарни и битови условия. Работим само с материали на гарантирани европейски и български производители, снабдени с всички сертификати, гарантиращи повтаряемостта на качеството на крайния продукт. Фирмата е регистрирана в Агенцията по храните и има въведена система за добри производствени практики. Производство Фолиа BOPP - полипропилен (целофан); Cast PP - полипропилен (разтеглив целофан); LDPE - полиетилен; HDPE - полиетилен (шумящ); PA/PE - вакуум фолио за местната, рибната и млечната промишленост; Стандартни пликове Стандартни пликове от BOPP, Cast PP, LDPE, HDPE с безкраен избор на размери и възможност за флексопечат до 6 цвята. Приложение: в хранително вкусовата промишленост, в текстилната и шивашката промишленост, за опаковане на тоалетна хартия и салфетки, в селското стопанство - за единично опаковане на плодове и зеленчуци (марули, спанак, моркови, лук, чесън и др). Вакуум пликове Пликове за вакумиране от PA/PE с безкраен избор на размери и възможност за флексопечат до 6 цвята. Приложение: за пакетиране на местни, рибни и млечни продукти. Wicket пликове Wicket пликове от BOPP, Cast PP, LDPE, HDPE с безкраен избор на размери и възможност за флексопечат до 6 цвята. Приложение: за машинно и ръчно опаковане на хляб и хлебни изделия. ( НАТИСНЕТЕ ТУК за да видите презентация на продукта) Пликове с лепенка Пликове с капак и лепенка от BOPP, Cast PP, LDPE, HDPE с безкраен избор на размери и възможност за флексопечат до 6 цвята. Приложение: в хранително вкусовата промишленост, в текстилната и шивашката промишленост, за опаковане на тоалетна хартия салфетки и др. Флексопечат Флексопечат до 6 цвята върху всички видове пликове и фолиа.

Мнения за ДАНИПАК ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ДАНИПАК ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.