Милена 2003  itemprop=

Милена 2003

Ловеч, ул. Райна Княгиня № 2





ФИРМА ЕТ МИЛЕНА 2003     МИЛЕНА ВАСИЛЕВА - ЛОВЕЧ       Продажба, монтаж и ремонт на климатици и климатична техника; Бойлери; Кабели, контакти, разклонители; Зареждане на автомобилни климатици.       ПРОДУКТИ   Климатици Бойлери Конвертори Вентилаторни  печки Контакти Резервни части за всички електро уреди       УСЛУГИ   Сервиз и поддръжка ка хладилни и климатични инсталациии ,термопомпи и проверка за хермртичност. Ремонт по домовете на всякакви електро уреди: хладилници готварски печки перални радиатори микровълнови печки и др       Фирмата е вписана в регистара на Българска Браншова Камара- Машиностроене № 453 от 27.02.2009г: за извършване на дейности свързани със сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталациии термопомпи и проверка херметичност. Наредба за осъществяване на контрол и управление на веществата които нарушават озоновия слой,приета с постановление№ 254 на Министерския Съвет от 30.12.1999г      

Милена 2003 - отрасли:


Битова Техника, Бойлери, Климатици,

Мнения за Милена 2003


The company has no review.

Напиши мнение за Милена 2003


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.