Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Ликс Мебел ООД - Вижте още

Ликс Мебел ООД

Фирма „Ликс мебел”ООД-предлага на своите клиенти мебели от ЛПДЧ и МДФ. Изработваме кухни,спални,детски стаи,холови секции,обзавеждане на хотели,офиси,магазини и други. Ликс мебел произвежда всякакви видове мебели по поръчка, изготвя дизайн, макети и проекти за вашият дом, офис или хотел.
Бургас, ул. Кирил и Методий 35

Ликс Мебел ООД
Ликс Мебел ООДЛикс Мебел ООД


За нас :

Ликс мебел ООД Фирма Ликс Мебел е българска фирма, започнала своята дейност през 2009 г. Основният предмет на дейност на фирмата е свързана с проектирането и производството на корпусна мебел от ЛПДЧ и МДФ по индивидуален проект за жилищни и офис сгради, учебни заведения, магазини и хотели.

Предлагаме Ви богато разнообразие от материали, като матови и гланцови покрития, цветно стъкло, принт, закален лакобел и много други, както и широка гама от палитри, които ще помогнат за постигането на иновативност и съвършен дизайн във всеки реализиран проект. При изпълнението на проектите, използваме мебелни плоскости и обков на водещи европейски фирми.

Нашата работа започва от дизайна и проектирането, преминавайки през производството на мебелите, като наш ангажимент е и доставката и монтажа на място при клиента. Комплексното представяне на нашите услуги, допринася Вие- нашите клиенти да получите възможно най- доброто обслужване, което кореспондира и с постигнатите ни резултати до момента.

Нашата цел е да имаме все повече доволни клиенти, и това постигаме с поддържането на високо качество и прецизност в своята работа. Зад успеха на компанията, стои амбициозен и с безспорни качества екип, който се стреми към динамичен стил на работа, ръководен от ясни цели и отговорности за всеки един етап от реализирането на проекта.


Проектиране :

Ликс мебел ООД Проектирането е важна част от цялостния процес по реализация на проекта. След обсъждане на вашите идеи и уточняване на желаните модели, тяхното разпределение в пространството, избора на материали, цветове, текстури и механизми, следва стъпката по изготвяне на идейния и работен проект. Проектирането се осъществява по индивидуални размери, спрямо Вашите конкретни желания. Тук нашата работа е да ви дадем ясни насоки и конкретни идеи, как вашите желания да се превърнат във функционална и уютна среда. Уменията на нашите дизайнери ще ви помогнат в избора на цветови комбинации, както и в решения, свързани с избора на модели, особено когато се касае за нестандартни размери.


Производство :

Ликс мебел ООД Производствената ни база е оборудвана със съвременни машини, които имат широк спектър от възможности. Екипа от специалисти, участващи в производството на мебели притежава дългогодишен опит в сферата на мебелното производство, който благодарение на своите знания постига качествени резултати за кратки срокове. Ние сме в течение с най- новите тенденции и техники при производството на мебели, следим нововъведенията при материалите и обкова, което ни дава сигурност, че ще можем да допринесем за постигането на възможно най- добрият интериорен дизайн.

Производството е процес, който се реализира, на база одобрен работен проект. То включва разкрой и кантиране, сглобяване, както и доставка и монтаж на мебелите в обекта на клиента.


Доставка :

Ние ще се погрижим, да получите най- доброто! В стремежът си да ви предложим подходящи, изгодни и красиви интериорни решения, искаме да получите пълно удовлетворение и комплексна услуга от наша страна. Поради това ангажимента ни е да доставим и пренесем всички мебели на място в обекта, за да избегнем всякакви проблеми по транспорта и влошаване на тяхното качество.

Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД Ликс Мебел ООД


Монтаж :

Ликс мебел ООД За да бъде нашата работа оптимална, и за да получите вие най- доброто, наш ангажимент е да монтираме всички мебели бързо и качествено. Стремим се към висока етика на работната среда, чистота и създаване на благоприятна атмосфера между екипа, който се грижи проекта ви да придобие крайният си завършек и домакините. Наша грижа е в процес на монтажа, да отстраним всички несъвършенства, за да получите желаната визия безпроблемно.
Ликс мебел ООД Ликс мебел ООД Ликс мебел ООД мебели

Защо ЛИКС ?

Фирма “Ликс Мебел” предлага комплекси услуги, от проектиране и изграждане до монтаж и доставка на мебели по индивидуални размери. Имаме честта да работим с креативен и способен екип, който толкова години успява да се справи с всички предизвикателства и да превърне в реалност всяка ваша мечта. С “Ликс Мебел” реализирането на проекта Ви ще бъде лесно и приятно. При нас ще получите съвети, насоки и много интересни идеи, с помощта на които ще се допринесе за добрият резултат. Гарантираме качество, професионална изработка и спазени срокове за изпълнение. Наш главен приоритет е обзавеждането, което произвеждаме, да е функционално и удобно, с високо качество и на бюджетни цени.

Това са част от текстовете, които ще бъдат публикувани в нашия сайт. Можете да вземете това, от което имате нужда за да направите презентирането ни при Вас.

В имейл ще Ви изпратя снимков материал, които да качите ( сменяме всички снимки с нови) и променяме логото ( от черно на бяло) както и добавяме още телефонни номера.

Мнения за Ликс Мебел ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ликс Мебел ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..