Занаятчийска работилница Колелата - Вижте още

Занаятчийска работилница Колелата

Занаятчийска работилница Колелата е основана през 1935г. в с. Бели Осъм Троянско с предмет на дейност производство на каруци за животинска впряга. Предлаганите от нас изделия намират приложение при оформянето и декорирането на всяка една градина, зеления парк, градинката пред
Занаятчийска работилница КолелатаЗанаятчийска работилница КолелатаЗанаятчийска работилница Колелата
,,
За нас:

Занаятчийска работилница Колелата е основана през 1935г. в с. Бели Осъм Троянско с предмет на дейност производство на каруци за животинска впряга. По това време в селото работят още 4-5 работилници за производство на каруци, вследствие на което конкуренцията е голяма и каруците на работилница "Колелата" са едни от най-добрите в страната.

През времето 1945-1985 събитията в България не позволяват частна практика, но след това през 1996г. работилницата продължава своята дейност, като освен каруци се произвеждат още над 25 артикула като във всички тях основата е колело, което е символ на движението и развитието.


Занаятчийска работилница Колелата

Какво предлагаме?

Градинско обзавеждане, каруци, сервитьорски колички, маси пеики, цветарници, полилеи, Черешови топчета /гьрмящи/, стенни аплици и т.н.

Предлаганите от нас изделия намират приложение при оформянето и декорирането на всяка една градина, зеления парк на хотела, градинката пред вилата, обзавеждането на механата и т.н.

Продуктовата ни листа се обновява постоянно в зависимост от нуждите на нашите клиенти.


Занаятчийска работилница Колелата

Хотелска част:

Занаятчийска работилница Колелата Вила за отдих "Колелата" се намира в село Бели Осъм - Община Троян. Селото се намира в Северното подножие на Стара планина, на седем километра. югозападно от град Троян. Селото е разположено в планински район, където може да посетите туристическото селище Беклемето, Троянски манастир "Успение Богородично".

В непоследствена близост се намират курортните села Чифлик и Шипково, които предлагат топли минерални басейни и хотели с минерална вода.

Вила за гости "Колелата" разполага с два апартамента от по четири души всеки. Тя разполага и с две самостоятелни стаи за по трима души. Общия капацитет на цялата вила е 14 места.

Вилата е обзаведена във възрожденски стил, с всички удобства за вашата планинска почивка. Вилата разполага със закрита механа и лятно барбекю.

Всеки гост посетител на вила за гости "Колелата" получава уникален подарък изработен в "Занаятчийска работилница Колелата", която е в съседство с вилата.

Занаятчийска работилница Колелата

Занаятчийска работилница Колелата - отрасли:


Мебели от Масив, Градински Мебели,