Мултиимпекс ЕООД  itemprop=

Мултиимпекс ЕООД

Фирма Multiimpex произвежда висококачествени строителни материали, съгласно изискванията на европейските и световни стандарти за качество, използвайки екологично чисти суровини, ноу-хау и опита на световно известни европейски и американски химически концерни с утвърдени имена в
София, ул. Маестро М. Милков 12

Лепила Ремонтни и зидарски продукти. Лепила за тухли и газобетон Шпакловки Мазилки Саморазливни подове Бои и латекс Обмазващи хидроизолации Грундове, фиксатори, импрегнатори Цветни фугиращи смеси EPS и аксесоари Декоративни профили и елементи от EPS и XPS. Корнизи, колони, первази. За нас: Фирма MULTIIMPEX® вече 19 ГОДИНИ произвежда висококачествени строителни материали, съгласно изискванията на европейските и световни стандарти за качество, използвайки екологично чисти суровини, ноу-хау и опита на световно известни европейски и американски химически концерни с утвърдени имена в строителната химия. През годините от създаването си до днес, фирма MULTIIMPEX® със своята коректност и високо качество спечели доверието на потребителите и наложи на пазара своите продукти. Следейки световните новости и Вашите изисквания, ние непрекъснато създаваме нови висококачествени продукти и усъвършенствуваме съществуващите. От месец Юли 2001г. фирма MULTIIMPEX® въведе Система за управление на качеството ISO 9001, която бе одобрена на 09. Август. 2001 г. от "Lloyd's Register Quality Assurance" в съответствие със следните стандарти на системи за управление на качеството: ISO 9001:2008, EN ISO 9001:2008, BS EN ISO 9001:2008 #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} По условията на Органа на Обединеното кралство за акредитация (UKAS) и получи сертификат със знак за национална акредитация от Обединеното кралство на Системи за управление на качеството. Въведената Система за управление на качеството е под постоянен контрол от "Lloyd's Register Quality Assurance" - гаранция за постоянно високо качество на нашите продукти. Екипът от висококвалифицирани специалисти, работещи във фирма MULTIIMPEX®, е готов да посрещне всички Ваши нужди, както и да сподели Вашите идеи и опит. ЗА ДА СТРОИТЕ КАЧЕСТВЕНО, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ НА MULTIIMPEX® С ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД И СВЕТОВНО КАЧЕСТВО! Желаем Ви успех в построяването на съвременна България!

Мнения за Мултиимпекс ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Мултиимпекс ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.