Биса и Син - Вижте още

Биса и Син

Фирма "Биса и Син" е създадена в края на 1990 г с предмет на дейност проектиране и производство на мебели. Фирмата предлага цялостни интериорни решения.
София, Бул. Рожен 22, бивш Завод 8-ми Март

Биса и Син


Биса и Син - мебелите такива каквито трябва да бъдат!
От Вашата идея с нашите умения до крайното решение и перфектно изпълнение!
  • Дневни
  • Спални
  • Кухни
  • Ретро
  • Гардероби
  • и Други

За Нас

Баса и Син - мебелите такива каквито трябва да бъдат!Баса и Син - мебелите такива каквито трябва да бъдат!
Фирма "Биса и Син" е създадена в края на 1990 г с предмет на дейност проектиране и производство на мебели. В началото фирмата беше ориентирана към отделни поръчкови изделия, като произвежданите мебели бяха предназначени за отделни фамилни клиенти. С увеличаване на опита и навлизането на нови материали на българският пазар, ние от "Биса и син" се ориентирахме към цялостни интериорни решения.

Целта която си поставихме беше пълното задоволяване на нашите клиенти, като се премине през всички етапи до пълното завършване на даден обект, а именно: проектиране изцяло съобразено с желанията и нуждите на клиента, производство, монтаж и сервиз.

Всички решения които предлага фирма "Биса и син" са основани на отвореният принцип така, че след определен период от време може да бъдат доизграждани при необходимост и желание от страна на клиента.

Продукти

Баса и Син - мебелите такива каквито трябва да бъдат!
Фирма "Биса и син" е специализиран в няколко основни направления при производството на мебели:
  • Производство на мебели от ПДЧ – ламинат, МДФ фурнирован и суров.
  • Изработка на елитни мебели от масивна дървесина – дъб,череша, тахоме и др.
  • Изработка на ретро мебели от масив.
  • Пзработка на уникати от масивна дървесина с дърворезба.
Във всяко едно от тези направления използваме съвременни материали, като в зависимост от нуждите на клиента оптимизираме съотношението цена – качество.

При производството на мебели от ПДЧ и МДФ атрактивно се вграждат акценти от съкло, метал и други декоративни елементи, които превръщат сравнително стандартни решения в едни изключително атрактивни и привлекателни изделия.

Фирма "Биса и син" разполага с художници-проектанти с въможност за ЗD визуализация, дърворезбарско звено и собствена производствена база.

Баса и Син - мебелите такива каквито трябва да бъдат!

Биса и Син

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?