Райковски Ливади - Вижте още

Райковски Ливади

Семейният хотел е разположен в красива местност в курортно ядро "Райковски ливади" само на 2 км. от ски - център "Студенец" - Пампорово. Тук ще намерите всички възможности за зимен спорт.
Пампорово, комплекс Райковски ливади, Пампорово

Райковски ливадиРайковски ливадиРайковски ливади

Семеен хотел Райковски ливади - Пампорово

Заповядайте в Семеен хотел "РАЙКОВСКИ ЛИВАДИ"!

Райковски ливадиНие посрещаме гости през всички годишни сезони, хотелът се намира в живописна местност близо до курортното място "Райковски ливади", което е на 2 км. от популярния ски курортен комплекс Пампорово и на десетина километра от родопския областен град Смолян.

Нашият комплекс предлага три сгради, построени в типичен родопски стил, разполагаме с изискани и стилни стаи, луксозни апартаменти и мезонети с елегантна обстановка. Помещенията сме оборудвали с телевизор и самостоятелен санитарен възел.

За удобство и улеснение на гостите комплексът разполага с ресторант, модерна фитнес и спортна зала, джакузи, финска сауна и кабинет за масажи. За малките гости на нашия семеен хотел има на разположение детски кът с люлки, катерушки и място за игри. За вашето разнообразие по време на отдиха Ви ние организираме интересни турове до различни географски места и забележителности.

Райковски ливади

УДОБСТВА


  • Детски кът
  • Фитнес
  • Сауна

  • Самост. баня
  • WC Tелевизор

Райковски ливади

УСЛУГИ

Хотелът разполага с ресторант. Предлагаме организиране на зелени училища и много интересни мероприятия за опознаване на планината и региона.

Допълнителни туристически услуги: посещение на Националната астрономоческа обсерватория, Планетариума, Храм паметника "Св. Висарион Смолянски", "Св.Богородица", Историчски музей, Каньона на водопадите, пещерите "Дяволското гърло", "Ягодинската", Ухловица" и други забележителности.

Райковски ливади

www.rajkovskilivadi.business.bg

5 1