Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

ИН - 80 - Вижте още

ИН - 80

Охранителна фирма "ИН-80" ЕООД е специализирана в областта на охранителната дейност. Основана е през 1994 година от "Съюз на бившите барети". Дружеството е действащо в областта на физическата охрана и корпоративната сигурност.
ИН - 80

"ИН-80" ЕООД :

ИН - 80

Охранителна фирма "ИН-80" ЕООД е специализирана в областта на охранителната дейност. Основана е през 1994 година от "Съюз на бившите барети".

Дружеството е действащо в областта на фирмената сигурност, конфликтологията и е успешен медиатор в сферата на извънсъдебното разрешаване на корпоративни, търговски и междуличностни спорове.

"ИН-80" ЕООД има сключен меморандум за съвместно сътрудничество с една от водещите компании в сферата на сигурността и анализ на риска KROLL.

"ИН – 80" ЕООД притежава сертификат за качество ISO 9001:2000.


Дружеството притежава Лиценз №206 / 25.06.2004г., издаден от ДНС "Полиция" и осъществява частна охранителна дейност на територията на цялата страна, в пълно съответствие с нормативните документи, които я регламентират. В дейноста на фирмата са застъпени всички видове охранителни услуги:

  • лична охрана на физически лица;
  • охрана на имуществото на физически и юридически лица;
  • охрана на масови мероприятия и прояви;
  • охрана на ценни пратки и товари.


"ИН-80" ЕООД :

ИН - 80 ИН - 80

Фирмата има Индивидуална лицензия за изграждане, поддържане и използуване обособени мобилни радиотелефонни мрежи/PMR/ - № 120-01693/04.10.2001г., издадена от Държавната комисия по далекосъобщенията.


“ИН – 80"ЕООД има добър мениджърски екип и разполага с комплексно подготвени кадри, притежаващи необходимия охранителен опит. Грижим се и полагаме непрестанни грижи за придобиване и повишаване на професионалните умения на личния състав на фирмата.


За целта разполагаме със зали за физическа и специална подготовка и високоподготвени специалисти. Към фирмата функционира и собствен "Стрелбищен комплекс", където охранителите от фирмата поддъжат и повишават стрелковите си умения.


Притежаваме богат арсенал от "късоцевно" и "дългоцевно" огнестрелно оръжие, за целите на охранителната дейност.

ИН - 80

Разполагаме с помощни и технически средства , дублирана връзка между охраняемите обекти от стационарни и мобилни средства за връзка, собствен оборудван с радиостанции автопарк, което ни позволява незабавно да реагираме при нужда.

Предлагаме и комплексна охранителна услуга, която включва и охрана с помоща на технически средства/СОТ/ и персонална охрана на служители на охраняваните фирми и граждани.Контакти :

Управител: +359 898 77 57 57

Главен счетоводител: +359 898 77 57 55

Стрелбищен комплекс "Спартак": +359 899 86 68 94

Е-mail: in80ltd@abv.bg
in-80@levcorporation.com

ИН - 80 - отрасли:


Охранителни услуги,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..