Клима Сервиз Ямбол - Вижте още

Клима Сервиз Ямбол

Клима Сервиз Ямбол ЕООД извършва: монтаж, профилактика, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатична техника, ремонт на електронни платки, продажба на резервни части и консумативи за климатична, хладилна и битова техника
Клима Сервиз Ямбол - монтаж, профилактика, сервиз, и обслужване на климатична техника.

За нас:

Фирма „КЛИМА СЕРВИЗ ЯМБОЛ” ЕООД е създадена през 2011 година с дейност на фирмата продажба, ремонт, гаранционно и извън гаранционно обслужване на климатична, хладилна и битова техника. Продажба на резервни части и консумативи за климатична, хладилна и битова техника. Извършва ремонт на електронни платки и електорника за климатична и битова техника. За кратко време фирмата успя да се наложи на динамичния пазар за такъв вид техника. Ние предлагаме винаги качествено обслужване. Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичната и битова техника. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно решение, качествен монтаж, поддръжка (гаранционен и извън гаранционен сервиз), както и профилактика.

Защо ние?

В страната съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатична и битова техника.
С избора на фирма Клима Сервиз Ямбол Вие получавате сигурност, качество и професионално отношение. Фирмата разполага с екип от изградени специалисти, притежаващи дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки и проекти. Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкият ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим и най–претенциозния клиент.

Дейността на фирмата обхваща:

  • продажба
  • доставка
  • монтаж
  • дистрибуция
  • гаранционен и извън гаранционен сервиз
Клима Сервиз Ямбол затваря кръга от услуги: технически решения – извън гаранционен сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

Клима Сервиз Ямбол - монтаж, профилактика, сервиз, и обслужване на климатична техника.

Още

КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност фирмата се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.

Клима Сервиз Ямбол предлага голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF системи.

Марки климатици.

Клима Сервиз Ямбол
предлага широка гама от модели на битови и промишлени климатици: Panasonic, Daikin, Fujitsu,Mitsubishi Electric, Samsung, LG, Toshiba, General Fujitsu, Treo и други. Също така предлагаме и техника на марките Hitachi, Chigo,Haier и Midea. Освен това от фирмата можете да закупите,както климатична техника така и бойлери, вентилатори, конвектори и резервни части за всички видове климатична и битова техника. Нашите технически специалисти са винаги на разположение, за да Ви помогнат с избора и монтажа на всички видове техника, който предлагаме.

Специалистите от нашата компания извършват ремонт и обслужване, в собствения ни сервизен център. На всички видове климатична техника, която предлагаме.
Фирмата притежава сертификат за правоспособност Първа Категория за извършване на: Проверка за херметичност на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи 3 кг. или повече флуорни парникови газове, съдържащи 6 кг. или повече флуорни парникови газове. С херметични системи, които са етикирани като такива: Извличане, монтаж, поддръжка или сервизно обслужване.

Мисията на Клима Сервиз Ямбол ЕООД е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с доказан произход. Всичко, което проектираме,монтираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологични норми. Удовлетворението на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас.

Клима Сервиз Ямбол - монтаж, профилактика, сервиз, и обслужване на климатична техника.

www.klimaserviz.com

Клима Сервиз Ямбол - отрасли:


Битова Техника, Климатици,