В и Д Интернационал ЕООД - Вижте още

В и Д Интернационал ЕООД

Фирма ВиД Интернационал ЕООД вносител на продукти и технологии на водещи немски производители: уплътнителна и вибрационна техника, семеринги; течни метали, металопласти, лепила, саморазливни покрития на база епоксидни смоли и др.
В и Д Интернационал ЕООД

www.vdinternational.com

За фирмата:
 В и Д Интернационал ЕООД
Създадена през 1990г, 100% частна, фирмата се утвърди като коректен и надежден партньор в помощ на индустрията. Като представител на водещи в своите области, предимно немски производители, фирмата предлага висококачествени продукти, отговарящи на стандартите за качество и безопасност, действащи в Европейския съюз.
Нашите клиенти се радват на компетентно и коректно обслужване при доставките на оборудване, инструменти и консумативи за отраслите:
 • Енергетика
 • Машиностроене
 • Металургия и металообработка
 • Хартиена промишленост
 • Минна и рудодобивна промишленост
 • Химическа и фармацевтична промишленост
 • Хранително-вкусова промишленост
 • Ремонтна дейност
 • и други.
Продуктите предлагани от нас се ползват както за първо вграждане, така и за техническо обслужване и ремонт.
 В и Д Интернационал ЕООД
Eroglu Companies Group е основана 1978 година от г-н Нурсет Ероглу и днес тя наброява 5 компании, които произвеждат прецизни държачи за инструменти за машини с ЦПУ. Стандартно държачите са балансирани до G=6.3, 15000 об/мин.
Металообработващи инструменти:
 В и Д Интернационал ЕООД
Валтер АГ, създадена през 1919г., е една от водещите фирми в областта на металообработването. Специализирана е в разработване и производство на инструменти със сменяеми твърдосплавни пластини, които се ползват за струговане, свредловане и фрезоване.

Валтер АГ притежава огромен потенциал в развойната си дейност. За това говори фактът, че около 70% от днешните продукти не са по-стари от 5 години. Иновацията е ключа на успеха на Валтер АГ. Чрез серията от твърдосплавни пластини Tiger - tec и инструменталната система Xtra - tec , Валтер постигна до 100% увеличение на производителността.

Днес, фирмата е водещ доставчик на металорежещи инструменти за индустрията и по-специално за отраслите машиностроене, автомобилостроене, спомагателни производства, както и авиационна и космическа индустрия.

Около половината от 1800-те служители на Валтер АГ работят в Тюбинген, Германия. Чрез своята мрежа от клонове и търговски партньори, фирмата присъства на всички континенти.
 В и Д Интернационал ЕООД


Официален Сайт - http://www.walter-ag.com/

Продукти:

:: Инструменти за струговане NOVEX

:: Инструменти за свредловане и разсвредловане NOVEX

:: Фрезови инструменти NOVEX

 В и Д Интернационал ЕООД

Уплътнителни материали:
 В и Д Интернационал ЕООД
С търговската марка Simrit, фирма Freudenberg дава облика на световните иновации в сферата на уплътнителни материали, в областта на индустрията. Стимулатор за нововъведенията са изискванията на клиентите и разработването на нови материали. Разбира се от само себе си, че Simrit, като технологичен специалист, е партньор на клиентите си в областта на развойната и системната им дейност. Продуктовите разработки на Simrit покриват изискванията на най-новите технологии.

Така е създаден асортимент без конкуренция в световен мащаб:
 • Simmering семеринги
 • Merkel хидравлични и пневматични уплътнения и набивки
 • Силфони, мембрани, еластомерни свързващи фасонни части, маншони
 • О-пръстени
 • Тампони за виброзащита
 • Integral хидроакумулатори
Продуктите на Simrit са достъпни за клиентите, чрез изградените повече от 100 Simrit-сервизни центъра в цял свят. Производствените мощности, над 40 на брой, са разположени в 27 държави. Търговски партньори на Simrit има в почти всички страни по света.

Официален Сайт - http://www.simrit.de/
 В и Д Интернационал ЕООД
Тефлонови продукти:
 В и Д Интернационал ЕООД
Пресовани и екструдирани заготовки

Специализирани изделия

Уплътнения
Режещи инструменти:
 В и Д Интернационал ЕООД
От 1958 година, фирма "Викус" произвежда ленти за рязане. Със многообразието на продуктови варианти, които са над 1400, Викус е водещ в световен мащаб производител на ленти за рязане на метал и най-големия в Европа.

 В и Д Интернационал ЕООД
Лентите "Викус" намират приложение и за рязане на графит, автомобилни гуми, кабели, фибростъкло, мрамор, гранит,кварц и др.

Водещата си позиция фирмата запазва чрез огромни инвестиции в развойна и изследователска дейност, защото за тях рязането е едновременно наука и философия.

Официален Сайт - http://www.wikus.de
Метални маркучи:
 В и Д Интернационал ЕООД
OKS:
 В и Д Интернационал ЕООД
Повече от четвърт век OKS произвежда високоефективни продукти за намаляване на триене, износване и корозия. Продукцията на фирмата намира приложение както във всички индустриални браншове, така и в техническата поддръжка. Особено когато класическите смазочни материали достигат границите си.

Кой е OKS:
Основана: 1978 от инженер F. Kuhn-Weiss
Компетенции на фирмата: Разработка, производство и дистрибуция на специални смазочни материали за профилактика и ремонтна дейност
Място: Мюнхен, Германия
Дистрибуция: в 50 страни чрез над 400 дистрибутори на индустриални стоки и смазочни материали
Сертификати: ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001

Немско Ноу-Хау за световния пазар

Милиарди са разходите, които възникват в световен мащаб година след година, поради триене или износване.

Основавайки през 1978 година фирмата OKS, Фридрих Куун-Вайс е имал за цел, да намали свързаните със смазването разходи. Това той е искал да осъществи, чрез разработка, производство и дистрибуция на високопроизводителни смазочни материали. Като пионер на използването на MoS2 за целите на смазването, той е вкарал огромния си опит във новата фирма.

От 2003 година, OKS е интегриран в концерна Freudenberg. Като част от Freudenberg Chemical Specialities (FCS), OKS ползва огромния потенциал в развойната дейност за разработването на нови продукти. Фирмите от FCS са пазарни лидери в областта на високопроизводителните смазочни материали за индустриално приложение и също в областта на разделителните материали прилагани в металолеенето, каучуковата промишленост, производство на пластмасови изделия, заваряване и др.

Официален сайт: www.oks-germany.com
Stahlwille:
 В и Д Интернационал ЕООД
Stahlwille - високо качество от Германия

Основана в далечната 1862 като работилница за пирони, фирмата се развива много бързо до всепризнат производител на висококачествени инструменти.

STAHLWILLE
се радва на непрекъснат успех, дори и през тежките военни години, благодарение на качество, специализация и многообразие на предлагана та продукция.

Константно качество, високо ниво и стриктен контрол са част от фирмената философия на Eduard Wille GmbH & Co. KG.

Създадени на принципа на удължената ръка, инструментите STAHLWILLE са устойчиви на голямо натоварване и същевременно леки за употреба и много надеждни.

Днес, в групата STAHLWILLE работят над 600 души. Над 60% от продукцията се експортира в 90 страни.

Основни клиенти са индустрията, автомобилостроене и въздухоплаване. Инструментите се разработват в тясно взаимодействие и с производители на автомобили и самолети.

Официален Сайт - http://www.stahlwille.de
 В и Д Интернационал ЕООД
Eroglu:
 В и Д Интернационал ЕООД
Eroglu Companies Group е основана 1978 година от г-н Нурсет Ероглу и днес тя наброява 5 компании, които произвеждат прецизни държачи за инструменти за машини с ЦПУ. Стандартно държачите са балансирани до G=6.3, 15000 об/мин.

Фирма Ероглу е един от водещите производители в Европа. През 1997 г. с основаването на Eroglu Prazisionswerkzwuge GmbH в гр. Мьосинген Германия фирмата стъпва уверено на европейския пазар и от 2007 година става производствен център произвеждащ високо технологични продукти.
Vargus:
 В и Д Интернационал ЕООД
Основана през 1960 година в Нахария, Израел, Варгус е инструменталния отдел на NEUMO Ehrenberg Group, един от най-големите частни европейски производители и дистрибутори на продукти от неръждаема стомана и металорежещи инструменти.

Фирма Варгус е създателят на първата в света триъгълна стругова пластина за резбонарязване, на първата фреза за резбонарязване със сменяеми пластини и оригиналните ръчни стружкозачистващи инструменти.
Двете най-известни продуктови линии са резбонарезната програма на Вардекс VARDEX (стругови резбонарезни пластини и резбонарезни фрези) и ръчните стружкозачистващи инструменти Шавив SHAVIV .
Варгус произвежда и линията MINIPRO, която включва миниатюрни инструменти за разстъргване, канали и фрезоване.

Официален сайт: http://www.vargus.com

Всичко за индустрията под един покрив!