В и Д Интернационал ЕООД - Вижте още

В и Д Интернационал ЕООД

Фирма ВиД Интернационал ЕООД вносител на продукти и технологии на водещи немски производители: уплътнителна и вибрационна техника, семеринги; течни метали, металопласти, лепила, саморазливни покрития на база епоксидни смоли и др.
В и Д Интернационал ЕООД

www.vdinternational.com

За фирмата:
 В и Д Интернационал ЕООД
Създадена през 1990г, 100% частна, фирмата се утвърди като коректен и надежден партньор в помощ на индустрията. Като представител на водещи в своите области, предимно немски производители, фирмата предлага висококачествени продукти, отговарящи на стандартите за качество и безопасност, действащи в Европейския съюз.
Нашите клиенти се радват на компетентно и коректно обслужване при доставките на оборудване, инструменти и консумативи за отраслите:
 • Енергетика
 • Машиностроене
 • Металургия и металообработка
 • Хартиена промишленост
 • Минна и рудодобивна промишленост
 • Химическа и фармацевтична промишленост
 • Хранително-вкусова промишленост
 • Ремонтна дейност
 • и други.
Продуктите предлагани от нас се ползват както за първо вграждане, така и за техническо обслужване и ремонт.
 В и Д Интернационал ЕООД
Eroglu Companies Group е основана 1978 година от г-н Нурсет Ероглу и днес тя наброява 5 компании, които произвеждат прецизни държачи за инструменти за машини с ЦПУ. Стандартно държачите са балансирани до G=6.3, 15000 об/мин.
Металообработващи инструменти:
 В и Д Интернационал ЕООД
Валтер АГ, създадена през 1919г., е една от водещите фирми в областта на металообработването. Специализирана е в разработване и производство на инструменти със сменяеми твърдосплавни пластини, които се ползват за струговане, свредловане и фрезоване.

Валтер АГ притежава огромен потенциал в развойната си дейност. За това говори фактът, че около 70% от днешните продукти не са по-стари от 5 години. Иновацията е ключа на успеха на Валтер АГ. Чрез серията от твърдосплавни пластини Tiger - tec и инструменталната система Xtra - tec , Валтер постигна до 100% увеличение на производителността.

Днес, фирмата е водещ доставчик на металорежещи инструменти за индустрията и по-специално за отраслите машиностроене, автомобилостроене, спомагателни производства, както и авиационна и космическа индустрия.

Около половината от 1800-те служители на Валтер АГ работят в Тюбинген, Германия. Чрез своята мрежа от клонове и търговски партньори, фирмата присъства на всички континенти.
 В и Д Интернационал ЕООД


Официален Сайт - http://www.walter-ag.com/

Продукти:

:: Инструменти за струговане NOVEX

:: Инструменти за свредловане и разсвредловане NOVEX

:: Фрезови инструменти NOVEX

 В и Д Интернационал ЕООД

Уплътнителни материали:
 В и Д Интернационал ЕООД
С търговската марка Simrit, фирма Freudenberg дава облика на световните иновации в сферата на уплътнителни материали, в областта на индустрията. Стимулатор за нововъведенията са изискванията на клиентите и разработването на нови материали. Разбира се от само себе си, че Simrit, като технологичен специалист, е партньор на клиентите си в областта на развойната и системната им дейност. Продуктовите разработки на Simrit покриват изискванията на най-новите технологии.

Така е създаден асортимент без конкуренция в световен мащаб:
 • Simmering семеринги
 • Merkel хидравлични и пневматични уплътнения и набивки
 • Силфони, мембрани, еластомерни свързващи фасонни части, маншони
 • О-пръстени
 • Тампони за виброзащита
 • Integral хидроакумулатори
Продуктите на Simrit са достъпни за клиентите, чрез изградените повече от 100 Simrit-сервизни центъра в цял свят. Производствените мощности, над 40 на брой, са разположени в 27 държави. Търговски партньори на Simrit има в почти всички страни по света.

Официален Сайт - http://www.simrit.de/
 В и Д Интернационал ЕООД
Тефлонови продукти:
 В и Д Интернационал ЕООД
Пресовани и екструдирани заготовки

Специализирани изделия

Уплътнения
Режещи инструменти:
 В и Д Интернационал ЕООД
От 1958 година, фирма "Викус" произвежда ленти за рязане. Със многообразието на продуктови варианти, които са над 1400, Викус е водещ в световен мащаб производител на ленти за рязане на метал и най-големия в Европа.

 В и Д Интернационал ЕООД
Лентите "Викус" намират приложение и за рязане на графит, автомобилни гуми, кабели, фибростъкло, мрамор, гранит,кварц и др.

Водещата си позиция фирмата запазва чрез огромни инвестиции в развойна и изследователска дейност, защото за тях рязането е едновременно наука и философия.

Официален Сайт - http://www.wikus.de
Метални маркучи:
 В и Д Интернационал ЕООД
OKS:
 В и Д Интернационал ЕООД
Повече от четвърт век OKS произвежда високоефективни продукти за намаляване на триене, износване и корозия. Продукцията на фирмата намира приложение както във всички индустриални браншове, така и в техническата поддръжка. Особено когато класическите смазочни материали достигат границите си.

Кой е OKS:
Основана: 1978 от инженер F. Kuhn-Weiss
Компетенции на фирмата: Разработка, производство и дистрибуция на специални смазочни материали за профилактика и ремонтна дейност
Място: Мюнхен, Германия
Дистрибуция: в 50 страни чрез над 400 дистрибутори на индустриални стоки и смазочни материали
Сертификати: ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001

Немско Ноу-Хау за световния пазар

Милиарди са разходите, които възникват в световен мащаб година след година, поради триене или износване.

Основавайки през 1978 година фирмата OKS, Фридрих Куун-Вайс е имал за цел, да намали свързаните със смазването разходи. Това той е искал да осъществи, чрез разработка, производство и дистрибуция на високопроизводителни смазочни материали. Като пионер на използването на MoS2 за целите на смазването, той е вкарал огромния си опит във новата фирма.

От 2003 година, OKS е интегриран в концерна Freudenberg. Като част от Freudenberg Chemical Specialities (FCS), OKS ползва огромния потенциал в развойната дейност за разработването на нови продукти. Фирмите от FCS са пазарни лидери в областта на високопроизводителните смазочни материали за индустриално приложение и също в областта на разделителните материали прилагани в металолеенето, каучуковата промишленост, производство на пластмасови изделия, заваряване и др.

Официален сайт: www.oks-germany.com
Stahlwille:
 В и Д Интернационал ЕООД
Stahlwille - високо качество от Германия

Основана в далечната 1862 като работилница за пирони, фирмата се развива много бързо до всепризнат производител на висококачествени инструменти.

STAHLWILLE
се радва на непрекъснат успех, дори и през тежките военни години, благодарение на качество, специализация и многообразие на предлагана та продукция.

Константно качество, високо ниво и стриктен контрол са част от фирмената философия на Eduard Wille GmbH & Co. KG.

Създадени на принципа на удължената ръка, инструментите STAHLWILLE са устойчиви на голямо натоварване и същевременно леки за употреба и много надеждни.

Днес, в групата STAHLWILLE работят над 600 души. Над 60% от продукцията се експортира в 90 страни.

Основни клиенти са индустрията, автомобилостроене и въздухоплаване. Инструментите се разработват в тясно взаимодействие и с производители на автомобили и самолети.

Официален Сайт - http://www.stahlwille.de
 В и Д Интернационал ЕООД
Eroglu:
 В и Д Интернационал ЕООД
Eroglu Companies Group е основана 1978 година от г-н Нурсет Ероглу и днес тя наброява 5 компании, които произвеждат прецизни държачи за инструменти за машини с ЦПУ. Стандартно държачите са балансирани до G=6.3, 15000 об/мин.

Фирма Ероглу е един от водещите производители в Европа. През 1997 г. с основаването на Eroglu Prazisionswerkzwuge GmbH в гр. Мьосинген Германия фирмата стъпва уверено на европейския пазар и от 2007 година става производствен център произвеждащ високо технологични продукти.
Vargus:
 В и Д Интернационал ЕООД
Основана през 1960 година в Нахария, Израел, Варгус е инструменталния отдел на NEUMO Ehrenberg Group, един от най-големите частни европейски производители и дистрибутори на продукти от неръждаема стомана и металорежещи инструменти.

Фирма Варгус е създателят на първата в света триъгълна стругова пластина за резбонарязване, на първата фреза за резбонарязване със сменяеми пластини и оригиналните ръчни стружкозачистващи инструменти.
Двете най-известни продуктови линии са резбонарезната програма на Вардекс VARDEX (стругови резбонарезни пластини и резбонарезни фрези) и ръчните стружкозачистващи инструменти Шавив SHAVIV .
Варгус произвежда и линията MINIPRO, която включва миниатюрни инструменти за разстъргване, канали и фрезоване.

Официален сайт: http://www.vargus.com

Всичко за индустрията под един покрив!

Мнения за В и Д Интернационал ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за В и Д Интернационал ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.