Владпласт ООД - Вижте още

Владпласт ООД

ВЛАДПЛАСТ ООД е създадена през 1998 г., като за 25 години от своето създаване съчетава българският семеен бизнес модел и високите технологии на европейското машиностроене. Фирмата е специализирана в производството на технически изделия от пластмаса, бутилки и буркани от РЕТ, инструменти и
Владпласт ООДВладпласт ООДВладпласт ООД

Владпласт ООД
"ВЛАДПЛАСТ ООД" е създадена през 1998 г., като за 25 години от своето създаване съчетава българският семеен бизнес модел и високите технологии на европейското машиностроене. Фирмата е специализирана в производството на технически изделия от пластмаса, бутилки и буркани от РЕТ, инструменти и инструментална екипировка. "ВЛАДПЛАСТ" е водеща компания в производството на пластмасови детайли с глобална перспектива. Нашият богат персонален опит в шприцоването и модерните съвременни технологии гарантират успех във всеки един етап от производството на пластмасови детайли. Ние се фокусираме върху хората, инженерните технологии и иновациите, за да предоставим на нашите клиенти конкурентно предимство в глобалния пазар.
Владпласт ООД

С над 25 годишен опит в шприцоването, "ВЛАДПЛАСТ" е признат като лидер в производството на пласмасови изделия. Наша основна цел е подобряване на крайните продукти, намаляване на общите и производствени разходи, както и рационализиране на сглобяването и процесите при производството на пластмасови детайли.

"ВЛАДПЛАСТ" вярва, че истинският успех идва само от ангажираността, която осигурява на всеки клиент несравнимо конкурентно предимство с оглед подобряване на качеството, обслужването, ефективността и увеличаване на рентабилността.

Нашите инвестиции и опит включват най-новите производствени технологии, за да се гарантира на нашите клиенти конкурентно предимство във всеки един проект.

Свържете се с "ВЛАДПЛАСТ", за да разгледате настоящите или новите ни приложения и да видите дали партнирането ни заедно в решенията ни в пластмасовото шприцоване може да Ви осигури конкурентно предимство.


Опаковки

“ВЛАДПЛАСТ“ е специализирана в производството на висококачествени пластмасови бутилки и буркани от РЕТ, както и капачки и дръжки за тях. В потребителски ориентираната среда отличителната опаковка е от жизненоважно значение и ВЛАДПЛАСТ предлага несравним опит в разработването на опаковъчни решения за пазари, където качеството и стилът са от решаващо значение за успеха на даден продукт. Пазари, като например продукти за лична хигиена, фармацевтичния пазар, грижи за домашни любимци, храна и домакински продукти.

Ние разполагаме с широка гама от стандартни продукти, но освен тях сме в състояние да предложим проектиране на индивидуален дизайн по изискване на клиента с по-ниска преференциална цена при започване на работа. Ние предлагаме завършен цикъл: от концепция за дизайн през инструментална екипировка , серийно производство до доставка на продуктите до вашия склад.

Преформи от РЕТ

от 10 до 130 грама, вид на гърловините - РСО, BPF, 30/25, специална за олио и др.

Бултилки от РЕТ

ВЛАДПЛАСТ ООД произвежда бутилки от РЕТ от 0,200 до 10 литра с различно приложение:

 • бутилки за минерална вода
 • бутилки за газирани напитки
 • бутилки за плодови сокове
 • бутилки за растителни масла
 • бутилки за мляко
 • бутилки за бира
 • бутилки за алкохолни напитки
Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД Владпласт ООД

Буркани от PET

ВЛАДПЛАСТ ООД произвежда РЕТ буркани с вместимост от 1 до 10 литра

Владпласт ООД

Капачки

Владпласт ООДВЛАДПЛАСТ ООД произвежда различни видове капачки от Полиетилен.

Продуктите се отличават с отлично и постоянно качество, гарантирано от високотехнологичните машини, с които разполага компанията

Дръжки

Владпласт ООДВЛАДПЛАСТ ООД произвежда различни видове дръжки от Полиетилен.

Продуктите се отличават с отлично и постоянно качество, гарантирано от високотехнологичните машини, с които разполага компанията

Технически изделия от пластмасаВладпласт ООДВладпласт ООД

“ВЛАДПЛАСТ“ е специализирана в изработката на пластмасови изделия. Използваме богата гама от различни материали ABS, PA, PA6, PA66, PC, PN, PP, PS, POM, PET, PVC в неограничен цветови диапазон.

Високото качество на машините на австрийската компания ENGEL, със сила на затваряне от 40 т до 400 т., ни дава възможност да отговорим на високите изисквания на нашите партньори.

Зад нашето производство стоят високо квалифицирани специалисти, собствена лаборатория за качествен контрол, внедрени стандарти за качество и управление на процесите.

Във връзка с разширението на производството и затворения цикъл, който въвеждаме, имаме възможност да произведем всеки детайл на практика в процес на пълен инжинеринг - от самото му създаване на чертожната дъска, през матрицата, неговото серийно производство и транспортиране до вашият склад.

“ВЛАДПЛАСТ“ произвежда продукти предназначени както за широкият масов пазар, така и за специализирани ниши, изискващи висока точност и прецизност на изработка.

От дизайна (проекта) на продукта и създаване на прототипи до завършени детайли, “ВЛАДПЛАСТ“ е вашият цялостен ресурс за договорно производство на висококачествени шприцовани пластмасови продукти. Когато си партнирате с “ВЛАДПЛАСТ“, можете да очаквате изключителен дизайн и инженерна поддръжка, навременна доставка, конкурентни цени и отзивчиво и активно обслужване на всяка крачка.

Производство на инструменти

 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД

“ВЛАДПЛАСТ“ е компания, развиваща се и в производство на инструментална екипировка с глобална перспектива. Нашият богат опит в шприцоването и нашите най-съвременни съоръжения гарантират успеха във всеки етап от производството. Ние се фокусираме върху хората, инженерните технологии и иновациите, за да предоставим на нашите клиенти конкурентно предимство в глобалния пазар.

Нашият успех се определя от способността ни да увеличаваме Вашия успех - и ние знаем за шприцоването на пластмаса, процесът на развитие на инженерството и проектирането е от решаващо значение за постигането на този успех!

Нашите инвестиции и опит включват най-новите производствени технологии за обработка на металите.

Ние разполагаме с:

 • обемна електро-ерозийна машина JOEMARS;
 • 5-осна обработваща фреза LITZ LU-800;
 • 3-осна обработваща фреза FIRST V700;
 • CNC струг GOODWAY GLS 2000;
 • координат-разстъргващи машини;
 • плоски и центрови шлайфове;
 • универсални фрези и стругове;
 • 3-координатна измервателна машина TESA MH3D 454.

Нашият опит, заедно с най-новите иновации в технологиите, ни осигурява конкурентно предимство във всеки един проект.

Машини и оборудване

Ние разполагаме със съвременни машини и автоматични линии за производство на издувни изделия и пластмасови детайли под налягане.

Изработваме продукти за битовата техника, електронната и електро-техническа промишленост и най-различни други приложения, като готовите детайли могат да бъдат изработвани и по матрици, предоставени от клиента.

Шприцване

 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД
 • Владпласт ООД"ВЛАДПЛАСТ" е специализирана в шприцoване на пластмасови детайли от термопластични пластмаси.

Фирмата произвежда продукти предназначени както за широкият масов пазар, така и за специализирани ниши, изискващи висока точност и прецизност на изработка.

Използваме богата гама от различни материали ABS, PA, PA6, PA66, PC, PN, PP, PS, POM, PET, PVC в неограничен цветови диапазон.

Високото качество на машините на австрийската компания ENGEL, със сила на затваряне от 40 т до 400 т., ни дава възможност да отговорим на високите изисквания на нашите партньори.
Издуване

Владпласт ООД


"ВЛАДПЛАСТ" има богат опит в издуването на бутилки и буркани от РЕТ.

Фирмата разполага с множество автоматични машини за издуване на фирмата ADS и други.

При нас се произвеждат бутилки с вместимост от 0,200 до 10 литра и буркани от 1 до 10 литра.

Металообработка

С цел да затворим напълно производствения си цикъл, ние създадохме цех за производство и поддръжка на инструментална екипировка.

Владпласт ООД

Нашите инвестиции и опит включват най-новите производствени технологии за обработка на металите.На нашите клиенти можем да предложим:

 • фрезоване на единични и серийни детайли по чертеж и 3D модел с висококачествени инструменти;
 • 5-осни фрезови операции за сложни детайли с контрол от измервателна машина;
 • струговане на ЦПУ: детайли по чертеж и 3D модел;
 • шлайфане: плоско, вътрешно, външно;
 • обемно ерозийни услуги (изработка на електроди).
Владпласт ООД

Тампонен печат

Тампонният печат е съвременен метод за печат, който също като ситопечата позволява нанасяне на мастила върху разнообразни по вид материали, но за разлика от него дава възможност за работа върху по-голямо разнообразие от повърхности .

ВЛАДПЛАСТ има машина за тампонен печат. В специализираният ни отдел за тампонен печат разполагаме със знанията и техниката за изработване на качествен печат върху изделията изработвани при нас

 

Топъл печат

Топлият печат е технология за пренасяне на пигментен или метализиран слой от фолио върху материал (в случая пластмаса). Чрез този метод на печат се дава невероятна възможност за реализиране на уникални идеи и проекти от дизайнерите, както и възможност за защита на продукти с така нареченото холограмно фолио.

ВЛАДПЛАСТ разполага автоматична машина за топъл печат модел HSA1218

Измервателна техника

Владпласт ООД

"ВЛАДПЛАСТ" има изградена лаборатория за качествен контрол, оборудвана с 3-координатна измервателна машина TESA MH3D 454, както и с всички познати универсални измервателни уреди.

На базата на резултатите от проведените измервания, "ВЛАДПЛАСТ" издава гаранция за качество на произведените продукти, която осигурява спокойствието на нашите клиенти.