ЗЕЛЕНО БГ ООД  itemprop=

ЗЕЛЕНО БГ ООД

Българският портал за озеленяване. Tук ще намерите всичко за цветята, градината и озеленяването в България, ФИРМЕН КАТАЛОГ с над 450 фирми - разсадници, градински центрове, магазини за цветя и много друга информация, свързана с озеленяването.
София, ул. Детелин Войвода № 22

Българският портал за озеленяване Tук ще намерите всичко за цветята, градината и озеленяването в България, ФИРМЕН КАТАЛОГ с над 450 фирми - разсадници, градински центрове, магазини за цветя и много друга информация, свързана с озеленяването. Ако искате да озелените двора, балкона или дома си, или просто се интересувате от озеленяване – този сайт е за вас. А най-важното - ще намерите кои български фирми се занимават с тази дейност и пълна информация за тях. Фирмите са класифицирани в 21 различни категории, като могат да бъдат сортирани по дата на регистрация, азбучен ред или по градове, според вашето желание. Така ще прецените коя от тях да изберете за вашите нужди. Ако сте фирма, която се занимава с озеленяване, проектиране и поддържка на зелени площи или продавате градински мебели, аксесоари, техника, фонтани, огради и всичко друго свързано с градината може да регистрирате своята фирма в нашия портал. Така тя ще бъде позната и търсена в цяла България! А също така можете да предлагате своите продукти /желателно със снимка и цена/ в каталога на нашия портал.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?