Къща за Гости Равеста - Вижте още

Къща за Гости Равеста

Къща за гости "Равеста" се намира на 6 километра югоизточно от Елена, в село Руховци, махала Кехайовци. Китният старопланински град Елена се намира в полите на гористия Еленски балкан. Той е разположен в красивата долина на Еленската река.
Руховци, обл.Велико Търново, общ.Елена


За нас:

Къща за гости "Равеста", Ви очаква в Еленския Балкан, в китното село Руховци, само на 6 км югоизточно от Възрожденска Елена!
Далеч от суматохата на големия град, Къща за гости Равеста Ви предлага да се впуснете из дебрите на балкана, да чуете чудните песни на щурчетата, да усетите аромата на зеленина и уханието на цъфналите дръвчета.

Къща за гости Равеста Тук няма да Ви липсват удобствата, защото домакините са успели умело да съчетаят духа на старинното отвън и удобствата на съвремието отвътре. Къщата е категоризирана с две звезди, отдава се напълно самостоятелно и целогодишно с максимален капацитет от 10 души. Разполага с 3 спални помещения с единични легла, разположени в 2 двойни и 1 тройна стая, 1 спомагателна стая / при желание за ползване също самостоятелна/ с разтегателен диван и разтегателен фотьойл с възможност за настаняване на 3 души, 2 санитарни възела, цифрова телевизия, външно барбекю и голям озеленен и заграден двор.

За да не липсват уюта и домашната атмосфера на гостите, на тяхно разположение са трапезария с камина и напълно оборудвана кухня за приготвянето на храна. Къщата се състои от две отделни сгради, свързани помежду си с топла връзка / навес/. В едната са разположени спалните помещения със санитарните в, а в другата е разположена трапезарията с вградена камина и кухненския бокс. В непосредствена близост да трапезарията се намира и външното барбекю с работен плот и мивка.

Независимо дали желаете семейна почивка или парти- вечер с приятели в Къща Равеста , ние Ви гарантираме едно пълноценно преживяване.

Къща за Гости Равеста

Къща за гости РавестаКъща за гости РавестаКъща за гости Равеста


www.ravesta.bg

Къща за Гости Равеста - отрасли:


Хотели, Къщи за Гости, Селски Туризъм,