ПОЛИКОНТ - Вижте още

ПОЛИКОНТ

ПОЛИКОНТ е софтуерна система за управление на предприятието. Той автоматизира работата в областта на следенето на поръчките, ресурсното и календарно планиране на производството, плановата и фактическа себестойност, счетоводната и складова дейност.
 С + С АУТОМАТИОН ООД

ПОЛИКОНТ ERP

ПОЛИКОНТ ERP е софтуерна система за управление на предприятието. Тя автоматизира работата в областта на следенето на поръчките, ресурсното и календарно планиране на производството, плановата и фактическа себестойност, счетоводната и складова дейност, реализацията на продукция, управлението на човешките ресурси и работната заплата.

За нас:

 С + С АУТОМАТИОН ООД
„С+С Аутоматион“ ООД е компютърна фирма, специализирана в проектиране и изграждане на софтуерни системи.

Основен продукт на фирмата е системата ПОЛИКОНТ ERP. Тя представлява интегрирано решение за управление на производствените, финансови и човешки ресурси на предприятието.

Екипът ни се състои от математици, инженери и икономисти с богат опит и разностранни компетенции.

Това, което ни отличава, е реализацията на нашите проекти в изключително кратки срокове. Същевременно клиентите ни получават продукти с отлично качество. Резултатите от нашата работа са видими веднага след внедряването.

СИСТЕМАТА ПОЛИКОНТ:

ПОЛИКОНТ ERP е интегрирана система, изградена на модулен принцип. Съдържа 35 модула, които се конфигурират според спецификата и бизнес целите на организацията - потребител.

 С + С АУТОМАТИОН ООД
Работи в мрежа и през Интернет, може да обслужва много фирми едновременно. Отличава се с богата функционалност, универсалност, надеждност, простота на експлоатация и разумна цена.

Основните модули на системата са:
Счетоводство; Складове; Фактури; Платежни документи; Поръчки; Себестойност; Дълготрайни активи; Маркетинг; Кадри; Работна заплата; Граждански договори; Финансов контрол.

За обработка на някои специфични дейности предлагаме спомагателни модули: Държавни служители, Щатни разписания, НАП – осигурени лица, НАП – уведомления, НОИ - обезщетения, Ресурсно планиране, Календарно планиране, Сумирано работно време, Нормена заработка, Разходни центрове, Интерфейс към други счетоводни програми и др. Услугите, които предоставяме, покриват изцяло изпълнението на софтуерните проекти „до ключ“. Те са свързани с проучване спецификата на обекта, импортиране на данни от предходни източници, настройки и инсталация на системите, обучение, помощ при внедряване и помощ при приключване.

Започването на работа с ПОЛИКОНТ ERP изисква минимални усилия. Потребителите получават половин до един ден безплатно обучение за всеки модул, за да усвоят основните функционални възможности.

Поддръжката след внедряване се състои в редовни актуализации, консултации за работа с продукта и решаване на различни възникнали казуси в процеса на експлоатация.

ПОЛИКОНТ ERP се развива непрекъснато. Актуализациите отразяват промените в законодателството, заявките за подобрения по инициатива на потребителите и усъвършенстване на алгоритмите и потребителския интерфейс от екипа на фирмата.

В ПОЛИКОНТ ERP са вградени средства за проверка на базата данни и автоматично архивиране, които гарантират нейната консистентност.

www.polikont.bg

Мнения за ПОЛИКОНТ


The company has no review.

Напиши мнение за ПОЛИКОНТ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.